salomon Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Mam taki problem, na NEO 2Mbit, bardzo powoli otwierają sie stronki. Pingi do róznych serwerów na poziomie 20ms, kiedy już się otworzy stronka to sciągniecie jakiegos pliku z neta to leci max. Ktos moze ma jakis pomysł, w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Spyware, przeglądarka zawalona syfem? Zrób reinstal przeglądarki, ja robie średnio co miesiąc. I użyj Ad-Aware SE. Będzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Systemu nie trzeba wywalać. Wystarczy: 1. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151728 2. Wyczyścić pliki tymczasowe przeglądarki. 3. Defragmentacja dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 A kto pisał o wywalaniu systemu :devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zapomnieliście o zmiania przeglądarki :P domyślam się, że salomon używa IE - jeśli się nie myle to zmień na Opere - nie pożałujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 A ja ze swej strony polece FireFoxa:) Tez fajna przegladarka i duze mozliwosci dostosowania:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Dużo... raczej ogromna możliwość według mnie lepszy od opery, choć opera zdaje mi się szybsza ;) ale to takie odczucie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) no dobra , to zapomniałęm dodac ze jest to siec, i dzieje sie tak na wszystkich kompach, ze czasem net smiga elegancko, a czasem problem jest z otworzeniem stronek. Wiec czy jest tu problem z przeglądarką nie sądze. Edytowane 19 Lipca 2006 przez salomon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Moze routerowi jest cieplo i czasem przykuleje? Podlacz bez routera na chwile i zobacz czy jest ok, jak tak to znaczy, ze to jego wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Może tak: jaki to ruter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...