kandi Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Obejrzyjcie sobie nowy Trailer MAtrixa (SuperBowl) jak dla mnie scena z NEO i Agentami po prostu wymiata 8O 8O 8O http://whatisthematrix.warnerbros.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 dobre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 nom, calkiem fajne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Buuuu.... :cry: ja mam tylko modem....... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 8O :twisted: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Moglwm go zobaczyc w kinie ale bylem za bardzo zajety panna i jak sie obrucilem byl juz tylko napis MATRIX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 heh a ja moglem go obejzec przed tym meczem ale oczywiscie przegapilem :twisted: BTW trailer zajebisty :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Moglwm go zobaczyc w kinie ale bylem za bardzo zajety panna i jak sie obrucilem byl juz tylko napis MATRIX :) Myslalem, ze to panna powinna byc tylem do ekranu :P P.S. Jak to moze byc nowosc skoro widzialem ten trailer w wakacje 2002 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Moglwm go zobaczyc w kinie ale bylem za bardzo zajety panna i jak sie obrucilem byl juz tylko napis MATRIX :) Myslalem, ze to panna powinna byc tylem do ekranu :P P.S. Jak to moze byc nowosc skoro widzialem ten trailer w wakacje 2002 ? moze o inny ci chodzi ten byl emitowany przed superbowl i podobno byl przygotowany na te okazje :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Extra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 khmkmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ostatnio duzo tematow prowadzi do jednego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Kurcze juz sie niemoge doczekac premiery nowego matrixa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Moglwm go zobaczyc w kinie ale bylem za bardzo zajety panna i jak sie obrucilem byl juz tylko napis MATRIX :) Myslalem, ze to panna powinna byc tylem do ekranu :P HEHE ale to teraz ja piescilem ja A wracajac do tematu to ciekaw jestem czy 2 i 3 czesc beda godne noszenia tego tytulu jakim jest MATRIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 fajne a nawet zajefajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Buuuu.... :cry: ja mam tylko modem....... :cry: zdarza sie:P =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ostatnio cos na biologii o matrixie slyszalem ale nie pamietam co ;PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Czytajac sobie dzisiaj wiadomosci o Matrixie natknalem sie na cos takiego: "W "Rewolucje" akcja rozgrywa się w ruinach futurystycznego miasta przyszłości. Pojawi się tam scena walki, jakiej podobno nigdy wcześniej nie było: koszt 17-minutowej sekwencji wyniósł tyle, co 2/3 budżetu pierwszego "Matrixa", który kosztował 65 milionów dolarów" - robi wrazenie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Czytajac sobie dzisiaj wiadomosci o Matrixie natknalem sie na cos takiego: "W "Rewolucje" akcja rozgrywa się w ruinach futurystycznego miasta przyszłości. Pojawi się tam scena walki, jakiej podobno nigdy wcześniej nie było: koszt 17-minutowej sekwencji wyniósł tyle, co 2/3 budżetu pierwszego "Matrixa", który kosztował 65 milionów dolarów" - robi wrazenie 8O zeby tylko forma nieprzerosla tresci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Czytajac sobie dzisiaj wiadomosci o Matrixie natknalem sie na cos takiego: "W "Rewolucje" akcja rozgrywa się w ruinach futurystycznego miasta przyszłości. Pojawi się tam scena walki, jakiej podobno nigdy wcześniej nie było: koszt 17-minutowej sekwencji wyniósł tyle, co 2/3 budżetu pierwszego "Matrixa", który kosztował 65 milionów dolarów" - robi wrazenie 8O zeby tylko forma nieprzerosla tresci :? spoko ,wszystko jest w rekach braci Wachowskich :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 To zeby znowu ich do sadu nie podali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Obejrzalem i napewno pojde do kina. Jak tylko bedzie premiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 "]Ostatnio cos na biologii o matrixie slyszalem ale nie pamietam co ;PP pewnie matrix mitochondrialna (chyba tak sie to pisze) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Buuuu.... :cry: ja mam tylko modem....... :cry:Współczuje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...