tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) elo. potrzebuje szybko jakiejs plyty pod socket 754. interesuje mnie fsb na poziomie 340MHz, ale 300 tez moze byc :) warunek to AGP. musza byc tez 2 sloty ddr. co polecacie do 160zl z allegro?moze jakiegos gigabyte? :) // moze nie byc z allegro ale max to 160zl :] //czy plyta Gigabyte k8ns moze byc? :) co myslicie? :) tylko slyszalem ze te gigabyty sa niedobre :( Edytowane 18 Lipca 2006 przez tsgs2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 MSI K8N NForce 3 Platinum, mam polecam :) (tyle że nie wiem po ile na allegro jest :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ten gigabyte, moze byc? :) slyszalem ze sa slabe ale dosc duzo osob ma i w testach niezle wypadaja :) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ten gigabyte, moze byc? :) slyszalem ze sa slabe ale dosc duzo osob ma i w testach niezle wypadaja :) pozdro! Gigabyte lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 aha :) a jak z tym psuciem sie u gigabyte? :) slyszalem ze sa to awaryjne plyty :( i co mozecie powiedziec o rewizji 2.0 ? pojdzie na niej semp 2800+ na 2.3GHz? :) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 aha :) a jak z tym psuciem sie u gigabyte? :) slyszalem ze sa to awaryjne plyty :( i co mozecie powiedziec o rewizji 2.0 ? pojdzie na niej semp 2800+ na 2.3GHz? :) pozdro! To zależy od procka, sama płyta z wysokim HTT nie ma problemu, ale nie wiadomo jak z prockiem - możesz przecież trafić na kompletną padakę. Chociaż to bardzo abstrakcyjny scenariusz. A o płycie zapraszam do poczytania w wątku na forum: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=105295 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 dzieki , wszyscy mi jakos odradzaja gigabyte :( aha i czy za 130zl opyla sie kupic? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 dzieki , wszyscy mi jakos odradzaja gigabyte :( aha i czy za 130zl opyla sie kupic? :) Raczej się opyla, chociaż widziałem już za 100 na allegro, ale chyba już jej nie ma. Którzy to "wszyscy"??? Może zaprzyjaźnieni "informatycy"??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no kumple, i w serwisach internetowych tez czasem pisza ze slaba ;P ale chyba ja kupie :) a teraz przegladam ten watek i pisza tam ze sa problemy - i to dosc duzo :( a miales ta plyte? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no kumple, i w serwisach internetowych tez czasem pisza ze slaba ;P ale chyba ja kupie :) a teraz przegladam ten watek i pisza tam ze sa problemy - i to dosc duzo :( a miales ta plyte? :) Składałem zestaw na tej płycie - chodzi bez problemu na lekko skręconym procku. Taka prawda, że w tej cenie lepszej do OC płyty na socket 754 nie znajdziesz. Oczywiście jeżeli mówimy tutaj o mobo pod AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no tak :] a wiesz moze jaki bios najlepszy? :) i czy procek by poszedl tak, zeby bylo fsb 330? (czytalem ze nie da sie ustawic mnoznika htt na 2 :( aha i jakie jest max fsb? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no tak :] a wiesz moze jaki bios najlepszy? :) i czy procek by poszedl tak, zeby bylo fsb 330? (czytalem ze nie da sie ustawic mnoznika htt na 2 :( aha i jakie jest max fsb? :) Tego Ci nie powiem, bo mnie to po prostu nie interesuje ja mam s. 939 i AsRock'a, którego też bardzo sobie chwalę. Spytaj w temacie o płycie, jak Cię nie zjadą za powtarzanie to na pewno odpowiedzą :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Najleoiej jakby kupił płyte w rewizji 1.1, bo to podobno najlepsza do OC płytka pod s.754 with AGP of coz B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Najleoiej jakby kupił płyte w rewizji 1.1, bo to podobno najlepsza do OC płytka pod s.754 with AGP of coz B-)Zapomniałeś jeszcze o DFI LP nf3 s. 754, ale cena w porównaniu z Gigabyte'm niebotyczna :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zapomniałeś jeszcze o DFI LP nf3 s. 754, ale cena w porównaniu z Gigabyte'm niebotyczna :D. Zapomnieliscie o Epox'ie 8KDA3i. Plyta stoi na rowni z Gigabyte'em K8NS rev 1.1 tyle, ze o wiele latwiej kupic ja z gwarancja dluzsza niz tydzien rozruchowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Za 160 bierz moją.Cały czas chodzi u mnie 8x290 .Na 300 wstaje ale w Primie czasami sypnie błędami,tylko że mam sempa i nie wiem czy procek się kończy czy płyta.Napięciem się nie bawiłem bo mam tragiczne chłodzenie. edit : Jest na czarnym laminacie jak Platinium i ma jeszcze 1,5 gwarancji. Edytowane 19 Lipca 2006 przez sivy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 no musialbys poszukac rev 1.0 a płytka ogolnie bardzo dobra albo od kogos z forum kupic takiego selekta:) za te pieniadze spokojnie cos znajedziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 a co powiecie o: ASUS K8N nForce3-250 S754 ?? :) moge ja kupic za 150zl, tylko nie wiem czy jest dobra :( bo za 150 to juz chyba dostalbym epox'a 8kda3i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 a co powiecie o: ASUS K8N nForce3-250 S754 ?? :) moge ja kupic za 150zl, tylko nie wiem czy jest dobra :( bo za 150 to juz chyba dostalbym epox'a 8kda3i :) Kiepawa mobo, nie kombinuj tylko weź tego Gigabyte'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 niestety juz nie moge kupic tego gigabyte za 130 zl :( a drozej sie nie oplaca poza tym nie mam tyle kasy zeby ze sklepu kupic :( a co z tym epoxem? jak myslicie ile na allegro bedzie kosztowac? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 niestety juz nie moge kupic tego gigabyte za 130 zl :( a drozej sie nie oplaca poza tym nie mam tyle kasy zeby ze sklepu kupic :( a co z tym epoxem? jak myslicie ile na allegro bedzie kosztowac? :] To możę jakąś używkę sprawdzoną od kogoś z forum wyhaczysz??? Sprawdź ceny tych epoxów, a nie pytaj, czy to takie trudne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 no tak, ale na allegro jest obecnie tylko 1. i to dopiero poczatek aukcji wiec nie da sie oszacowac ile wyjdzie ;] o tn link: http://www.allegro.pl/item116501450_epox_8...r_16_mies_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 To link do zakończonych już aukcji: http://www.allegro.pl/search.php?closed=1&...ing=EPOX+8KDA3i Zawsze można się spytać sprzedawcy jaka cena go satysfakcjonuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 aha. sproboje sie dogadac na 150zl bo to uzywka ;P a czy ten epox dobry jest? jakie max htt ludzie uzyskuja ? :) a poza tym to sam juz nie wiem czy sie oplaca cos inwestowac jeszcze w ta platforme... ale chyba sproboje zalatwic tego epox'a a jak nie epoxa to gigabyte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witaj! Może jesteś chętny na moją płyte, ale pod PCI-e Link do aukcji: K8NE rev 1.1 Gwarancja !!! Pozdrawiam Xibi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 fajna, ale ja naprawde potrzebuje czegos taniego :( ten gigabyte rev 2.0 za 130 byl jeszcze do przyjecia, ale juz go niestety nie dostane :( ja potrzebuje plyte taka zeby kosztowala MAX 160 a wolal bym taniej ;] a za taka cene to mogl bym pewnie dosc latwo dostac tego epoxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 no czasem ludzie sprzedaja asusy za 100zł to moze by cie interesowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) ale te asusy nie maja blokady pci-agp :( chyba ze o czyms nie wiem ;) a ta plyta? asus ale tanio :) http://www.allegro.pl/item115407705_plyta_...bcm_okazja.html co myslicie? :) a potem bym kupil cos lepszego jak by mi ta nie wystarczala ;P Edytowane 19 Lipca 2006 przez tsgs2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 moim zdaniem tak do 80zł spokojnie można brać może mega oc nie będzie ale na cos napewno stac na tą płytke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 a jak jest z ta blokada pci-agp? czy jak bede podkrecal to moge spalic agp? :| aha czy moze ta plyte?/ http://www.allegro.pl/item115883773_p_nowa..._gwarancja.html i czemu one sa takie tanie? ten asus i ta msi? :| // nie moge nigdzie znalezc testu tej msi :( powiedzcie jak sie ona sprawuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...