Max Shindler Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Jak w temacie. Które pamięci DDR 2 667Mhz wybrać ?? Kolega poleca Kingmaxy (na podstawie tego testu) gdyż mogą wyciągnąć 850 Mhz. Za 10 PLN taniej są Goodramy i sam nie wiem. A w innym sklepie są w podobnej cenie Twinmos 667 DUAL. CO WYBRAĆ!? Edytowane 18 Lipca 2006 przez Max Shindler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Ja bym brał Goodramy, z tego co słyszałem to świetne pamięci, i niezłe do OC. Edytowane 18 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Shindler Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Panowie a te Twinmosy!? Pilne jutro prawdopobnie bede musiał podjąć decyzję!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Taaaaa te goodramy bedą dobre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Shindler Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Interesują mnie te: http://www.sawicom.pl/product_info.php/cPa...roducts_id/4773 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...