adnet Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zaznaczam, że korzystałem z SZUKAJ i o tym dalej.... Mam zamier na dniach dokupić 256DDR pc2700 i tu jest pytanie o producenta. Mam ~230zł i na w/w ram starczy, ale wiekszość sklepów komputrowych w Krakowie ma tylko Saiteca. Chciałbym Nanye,Elixir lub Kingstona, Samsung of course :twisted: ale na te kostki to ze 300zł Szukałem info o Seitecu i większość twierdzi że są ok, i powinny raczej nie robić problemów, ale był jeden koleś co wymieniał na Kingi bo mu się srał system. Zależy mi na tym aby ram chodził na fbs150 z CL2. Jako że mają to być pc 2700 czyli 333 to nie powinno być z tym problemów, ale nie chciał bym się przejechać, bo chodzącego Ramu nikt w sklepie mi nie wymieni tylko dla tego, że nie ma CL2, a CL2,5. Co o tym sądzicie? Ktoś wie gdzie w Krakowie można kupić lepsze (Nanya, Kingstone, Elixir) pamiątki za rozsądną cene? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Na Allegro masz multi-wybór. Samsungi za 269zł, a Elixiry od 230zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 u mnie takie seiteci chodza na 192MHz na max timingach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 czytając forum psmiętam że wiele ludzi się skarżyło na te pamiątki, moim zdaniem lepiej dolożyć to 20 zł więcej i mieć jakąś naprawde dobrą kość !! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 lepiej dolożyć to 20 zł więcej i mieć jakąś naprawde dobrą kość !! Pretorian: Jaką proponujesz? Wiesz gdzie mogę dostać coś lepszego, np Elixir w Kaku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ten gostek co wymienil na kingstony, to ja :) , ale to były sdr, i akorat niedzialaly na k7s5a, na innej plycie bylo ok. Wiem, ze wiekrzosc kosci seiteca chodzi dobrze, np w serwerze u Ndx'a sa takie pamieci i jest git. Ja bym je bral, wrazie czego zawsze mozesz wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 lepiej dolożyć to 20 zł więcej i mieć jakąś naprawde dobrą kość !! Pretorian: Jaką proponujesz? Wiesz gdzie mogę dostać coś lepszego, np Elixir w Kaku? W pcprojekcie chyba mają elixiry :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 bylo juz o tych pamiatkach :D ... z reszta niewazne :) prawie bym je kupil z reszta, ale w ostatniej chwili udalo mi sie sciagnac kingstony :0 z tymi pamiatkami to roznie w sumie tak jak z ecs jak trafisz to bedziesz zadowolony, ale moze ci sie nie udac :) poprostu ryzykujesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 lepiej dolożyć to 20 zł więcej i mieć jakąś naprawde dobrą kość !! Pretorian: Jaką proponujesz? Wiesz gdzie mogę dostać coś lepszego, np Elixir w Kaku? szukaj w Intaxie, pc projekt oni mają tanio pozatym ja kupiłem okazyjnie na allegro SAMSUNGA 512 DDR pc 2700 !!! za 449 zł, zresztą nie tylko ja pare osób jeszcze z tweaka też zakupiło sobie te kości, jak narazie ja osobiscie jestem bardzo zadowolony i mysle że ci którzy kupili też są !! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 tia tez je kupilem z tym, ze nie takie super ;) na 33mhz nie moge ustawic maxymalnych ustawien :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 u mnie seitec chodzą na 426 2-2-6-2-1T-2-1 przy 2.7V więc nie tak źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 tia tez je kupilem z tym, ze nie takie super ;) na 33mhz nie moge ustawic maxymalnych ustawien :) jak dlamnie to są extra . FSB 180 CL 2.0 TIMINGI = FASTEST !!! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 adnet napisał: Cytat: lepiej dolożyć to 20 zł więcej i mieć jakąś naprawde dobrą kość !! Pretorian: Jaką proponujesz? Wiesz gdzie mogę dostać coś lepszego, np Elixir w Kaku? W pcprojekcie chyba mają elixiry PCProjekt, Bit, Dekanex, Hip, MulitiComp i wszyscy mają.... SAITEC Wiem bo wczoraj obdzwaniałem :( Zapomniałem jednak o Intaxie i Vektorze, a tam (ze 2 tygodnie temu) mieli Elixir BTW Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 zaraz zaraz. _Vip_ ma w swoim podpisie pamięci SEITEK a mowa tutaj jest o SAITEK, czy to napewno to samo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...