Lumpy Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 znalazlem cos takiego jak w linku cena wydaje sie perfekcyjna w stosunku do jakosci . 17 calowa matryca wuxga+ . Mam pytanie odnosnie jakosci tej matrycy? Mial ktos z was tego lapa w rekach?? Co wy na to? Cena wydaje sie perfekcyjna w stosunku do tego co otrzymujemy. http://abckomputery.pl/sklep/product_info....roducts_id/3967 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 mam lapka na matrycy BV. Jest jak najbardziej OK, poza trochę slabymi kątami widzenia w pionie. Najlepsze matryce (ogólnie) robi fujitsu zaraz potem sony. HP tak chyba w środku stawki. Najlepiej gdybys zobaczyl BV na wlasne oczy i ocenił czy spasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumpy Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 mam lapka na matrycy BV. Jest jak najbardziej OK, poza trochę slabymi kątami widzenia w pionie. Najlepsze matryce (ogólnie) robi fujitsu zaraz potem sony. HP tak chyba w środku stawki. Najlepiej gdybys zobaczyl BV na wlasne oczy i ocenił czy spasuje no wlasnie troche srednio bo nie mam jak zobaczyc, a nie wiesz moze jak jakosc wykonania, uzyych materialow wyglada? Nigdy nic nie mialem jeszcze ze stajni HP wiec za bardzo nie wiem czego sie spodziewac. No ale Hp jest juz zaliczane do markowych sprzetow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ja mam nx9420. Ale z matryca matowa. Co do wydajności w grach ( nie jestem jakims zapalonym graczem): Odpaliłem na nim Fifa World Cup - musiałem przestawic obcje ustawienia karty z wydajnosci na jakosc bo nie mogłem za akcja nadązyc. Half life EP1: - wszystko na maxa z maksymalna rozdzielczoscia na maxa dla matrycy płynnosc idealna. To tyle jezeli chodzi o doswiadczenia z grami. Gdzies na necie czytałem ze FEAR chodzi bez problemu - ale testowany był procek 2,4 ja mam 1,6. Swoją drogą wczoraj miałem w łapach Hp Pavillon dv8000 ( chyba). Jest to blizniaczy model do nx9420 - tylko ma BV (wiem ze 9420 tez maja), Go 7600 zamiast Ati. Matryca w tym pawilonku po prostu rewelacja. Sam komputer też sprawia wraznie bardziej dopracowanego. I kosztuje tylko 1030 funtów :) . Minus to znowu dysk 5400 ( który w moim hp jest naprawde waskim gardłem) ale przynajmniej 120 GB. Pomysl na pawilonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumpy Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 ty racja w sumie;) pavillon nie jest tak szary i ponury jak 9420;) Pozatym ty masz z matryca matowa a jest mozliwosc kupienia ze szklana :D kurcze zaczyna mi sie to widziec;D A jak wyglada jakosc wykonania? Materialy uzyte? Solidnosc? Przyznam sie ze mam swira na tym punkcie. nie mozna kupic pavillona z geforcem 7600 jest tylko 7400 (przynajmniej w angli) pozostaje 9420. Oczywiscie bralbym z matryca wuxga+ szklana. Mefikon daloby sie jakies fotki podeslac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...