maro_wroc Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam. Tytul tematu moze straszyc ale nie bede pytal czy taki freezer istnieje :P. Interesuje mnie czy obil sie Wam gdzies moze jakis schemat przejsciowki do zamocowania coolerow z innych platform na socket a (w temacie pojawil sie freezer bo chetnie bym go dorwal dla swojego bartka :). Jesli nie wiecie nic o takim gadzecie to moze poratujcie mnie chociaz rozstawami otworow mocujacych na innych platformach i ewentualnie fotkami, to wtedy sam cos wymysle. A co do przypasowania freezera na socket a, to wydaje mi sie, ze najwygodniej byloby przystosowac freezera 7, bo on jest mocowany do otworow podobnymi zatrzaskami jak w kartach graficznch (tak to przynajmniej no fotach wyglada). Z gory dziekuje za kazda pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 ktos kiedys przerobil zapinke od AC 64 pro i zamontowal na socA... wydajnosc byla kiepska ;) gorsza od Box'a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119544 cyk! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...