Skocz do zawartości
Dudek89

Gigabyte 6600gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym wymienic mojego Radka 9550, mam na oku GF 6600GT od Gigabyte, takowego

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14731

Wiem, że nie jest to super extra ale za 400zł chyba będzie...chciałbym jakoś pograć w CoD3 o ile bedzie na PC, NFS:Carbon, ogolnie w nowsze gierki PES6 w Fife to 2190 grałbym na Radku :]... myślę że grać ostro w gry będe jeszcze z 2-3lata, ta karta to już raczej chyba taka ostatnia w rozbudowie, zresztą się zobaczy, ale tak żebym mógł w miare na niej pograc, powieddzcie czy ona jest warta swojej ceny...itd. bardzo proszę

Pozdrawiam

PS.mój config macie w podpisie...

edit.

karta PCI-E oczywiscie, co do ofert, na miejscu u siebie mam tego GF 6600GT za 415zł wiec chyba dobra oferta, bo i na miejscu, i przesyłka 0zł :]

Edytowane przez Dudek89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz do 400zł to tylko 7300GT od GALAXY takty 500/1400 pamieci 1.4ns

(wersja z zalmanem ma 1.2ns ale jest drosza) które dobże beda sie kręcić, ogólnie to karta bardzo dobże sie kreci 600/1650 spokojnie wycisniesz a i cena bez zalmana na allegro masz ją za 370zł, a jest sporo wydajniejsza od GF6600GT dlatego że jest nowsza technologicznie, ma wysze taktowania itd.

Jak bys kupił tego 6600GT to bys popełnił wielki błąd i to jeszcze z komputronika ;/. Takie moje zdanie w tej cenie tylko 7300GT od Galaxy.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze tak by rozwazyc cos ze stajni ati? np x800GTO (12pp i mozna doblokowac jeszcze 4) teraz jest okazja kupic w gralu za ~340pln! naprawde warto KLIK ! a za reszte kupic jakies chłodzenie i szalec dowoli :P

@maruh, pisze sie dobRZe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ChrisG napisał(a):

@maruh

Galaxy bez zalmana tez jest z pamieciami 1.2 podalem linka wyzej za 396zl.

A tu masz za 370zł bez zalmana z 1.4ns http://www.allegro.pl/item115813343_galaxy..._gt_1_4ns_.html

no ale ten z 1.2 ns bez zlmana ma 256mb pamieci wiec chyba warto dopłacić :)

To w koncu ile jest tych wersji 7300GT od galaxy bo idzie sie normalnie pogubic w tym wszystkim :-P

sorry jestem( byłem z 1 godz temu ) po 3 browcach wiec... :-P

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kvaz! napisał(a):

a moze tak by rozwazyc cos ze stajni ati? np x800GTO (12pp i mozna doblokowac jeszcze 4) teraz jest okazja kupic w gralu za ~340pln! naprawde warto KLIK ! a za reszte kupic jakies chłodzenie i szalec dowoli :P

no właśnie

a moze jednak x800 GTO ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie te z pamieciami DDR2 @700 co do odblokowania 4 potokow na tym PowerColor to na 98% nieodblokujesz.

Proponuje przejzec tescik na in4.pl tego 7300gt galaxy jest ona wydajniejsza niz 6600gt,6800 to znaczy ze tez bedzie wydajniejsza od tego okrojonego x800gto

a jeszcze lepiej ten artykol

http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1306-5

i to chyba wszystko wyjasni jaka grafa do 400.

Edytowane przez ChrisG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie dzięki wszystkim za odpowiedzi, w kręcenie raczej nie będe się bawił, jakoś się boje :P kumpel zjarał już 2 grafiki i procka :P i tak wole bez...

7300GT spoko się wydaje :D tak wiec jezeli uda mi sie wszystko co mam zaplanowane kupie ją :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj nie nie to kategorycznie odpada...co jak co, hamaki, moskitiery,spiwory tak ale nie kart gr. ;]

aczkolwiek

http://www.allegro.pl/item115813343_galaxy..._gt_1_4ns_.html

to mi sie na sklep wydaje

http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1306-28

Sprzęt do testów został dostarczony z firm:

I jest tam ta firma :]

Hmmm reset ten też jest :] wiec chyba lepiej u nich, bo i 256mb...duzo da to 256mb? czy jakis chwyt marketingowy?

Edytowane przez Dudek89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maruh napisał(a):

Jeśli nie zależy tobie na takich bajerach jak ps3.0 i HDR i ogólnie na nowszej technologii to bierz X800GTO.

z drugiej strony czy te "bajery" beda plynnie chodzic na karcie za 400 zl?

moze jednak lepiej x800 brac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi