danywatt Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Z tego miejsca można pobrać grę Dream Pinball 3D http://www.dream-pinball.com/4_Press/en/index.html Jest to kontynuacja starego PURE pinballa Użytkownik, który w dniu 31 sierpnia bieżącego roku osiągnie najwyższy wynik punktowy, zgarnie główną nagrodę, czyli dziesięć tysięcy dolarów. Gracze z drugim i trzecim rezultatem również zostaną uhonorowani atrakcyjnymi upominkami, jest więc o co walczyć. Wyniki punktowe można podglądać na bieżąco, na wspomnianej wyżej witrynie. Jak na Pinballa grafika jest oszałamiająca ze wszystkimi bajerami i HDRami. Grywalność też wysoka. Polecam Mój wynik : 1.161.000.000 , byłem na 81 miejscu teraz to już pewnie wyleciałem poza setkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Ściągam ;] Leci ~160kB/s (bardzo dużo jak na moje łącze ;]) Pinball zajmuje tylko 100MB. Jak się ściągnie to zapodam jakieś screeny i ogólne wrażenia :) Fajnie, że gra darmowa i do tego można coś jeszcze wygrac :D Pozdro Edytowane 18 Lipca 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Podoba mi się muza która leci podczas gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no dawajcie skrini i inne taki. Ile stołów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Stół to chyba jeden, bo ta gra to w sumie reklama turnieju i jakieś tam gry o nazwie "Two Worlds", a screeny są pod linkiem z pierwszego postu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ta gra to według mnie demko. Dostępny tylko 1 stół o nazwie "Two Worlds" Reszta jest bloknięta. A te 10.000$ to chyba po to, żeby zachęcić do kupna oryginału :P A co do muzy to mi sie nie podoba, przynudza no i gra jest jakaś taka wolna :| Jak na pinball to mnie znudziło po 15 minutach grania ... Uninstall ;P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Nie wiem, czy ktos zauwazyl, ale tematyka stolu nawiazuje do Two Worlds, nadchodzacego RPG produkcji polskiej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Ta gra to według mnie demko. Dostępny tylko 1 stół o nazwie "Two Worlds" Reszta jest bloknięta. A te 10.000$ to chyba po to, żeby zachęcić do kupna oryginału :P A co do muzy to mi sie nie podoba, przynudza no i gra jest jakaś taka wolna :| Jak na pinball to mnie znudziło po 15 minutach grania ... Uninstall ;P Pozdro Ta gra wcale nie jest wolna , pewnie twoja grafika nie wyrabia, U mnie bila lata jak błyskawica Nie wiem, czy ktos zauwazyl, ale tematyka stolu nawiazuje do Two Worlds, nadchodzacego RPG produkcji polskiej! RPG mnie nie interesuje Ja nabiłem 2.833.993.800 i jestem na 13 miejscu w rankingu światowym oraz najlepszy z Polski. Moja taktyka to zrobić bonusy x10 i zbierać Extra Balls Ludzie grajcie , bo Polaków coś tam mało na liście Edytowane 19 Lipca 2006 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ta gra wcale nie jest wolna , pewnie twoja grafika nie wyrabia, U mnie bila lata jak błyskawica RPG mnie nie interesuje Ja nabiłem 2.833.993.800 i jestem na 13 miejscu w rankingu światowym oraz najlepszy z Polski. Moja taktyka to zrobić bonusy x10 i zbierać Extra Balls Ludzie grajcie , bo Polaków coś tam mało na liście Szkoda czasu, i tak wygra jakiś Koreańczyk, który gra 25h/dobę. Nie żeby potrzebował kasy, gra dla zasady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 gdyby mi sie chciało to bym siedział całą noc i cały dzień xD może wtedy bym sobie zakupił pożądny zestaw komputerowy xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Taa juz to widze jak ktorys Polak wygra ;) Pogra jakis zdolny Azjata z 2 doby pod rzad.Zagra sie na smierc ale co tam... wazne, ze wygra te pieniadze i pobije rekord ... ;) Wole juz puscic pare zakladow w totka :P Edytowane 19 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ta gra wcale nie jest wolna , pewnie twoja grafika nie wyrabia, U mnie bila lata jak błyskawica Moja grafika nie wyrabia ? Hmm może 60-70 FPS (taki miałem minimalny fps) to nie jest kosmos, ale za mało do Pinball'a to chyba nie jest... Jak bym miał jeszcze tą grę na HDD to bym ci screenów narobił :mur: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 No ja też się pobawiłem... Nie warto zasysać - gra jest lipna, wolna, bez dynamiki, a lektor chyab sobie w kulki leci... Lepij odkopać Timeshocka czy BigRaceUSA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Co prawda, to prawda. Szkoda ze Empire Interactive nie zaserwuje nam jakiegos nowego pro pinballa. Bo to wszystko co teraz wychodzi to takie biedne i graficznie slabsze (jak dla mnie). Juz wole klasyczne 2d ktore wyglada jak prawdziwy stol, niz to cos so pinball ma tylko w nazwie. Edytowane 20 Lipca 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Nie sądzę, aby Koreańczyk wygrał. Poza Europą (Niemcy) mało kto wie o tej grze, a kasa jest możliwa do zdobycia przez każdego, kto ma nadmiar czasu. Mój wynik narazie: 2 095 927 320, póki co miejsce 45. , 3. w Polsce - a wcale się nie namęczyłem przy tym. Bardzo dużo extra balls można zdobyć podczas gry. Miałem nawet 4 naraz... Faktycznie grałem w lepsze pinballe, ale tutaj jest przynajmniej jakaś rywalizacja :wink: Edit: Wyniki na stronce pokazują, że Polacy się nie dają. Ja dałem sobie spokój z grą, bo tylko "cyborgi" teraz w to grają :lol2: Jutro koniec rozgrywki. Myślałem, że do zwycięstwa wystarczy około 10 razy mniejszy wynik... Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Kikas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...