Gość OpenSource Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 a ja pogralem i skonczylem, teraz zostalo wykrecanie bonusowych map. na zachete filmik z koncowki - genialna muza i ogolne zgranie, plus wyglad. niestety po konwersji nieostre wyszlo i srednio da sie texty odczytac. Portal - outro omg, kolejny raz ludzie z Valve pokazuja ze mozna zaskoczyc czyms nowym i ciekawym ;) swietny ending ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 a ja pogralem i skonczylem, teraz zostalo wykrecanie bonusowych map. na zachete filmik z koncowki - genialna muza i ogolne zgranie, plus wyglad. niestety po konwersji nieostre wyszlo i srednio da sie texty odczytac. Portal - outro brzmi jak zrobione w syntezatorze http://pl.youtube.com/watch?v=grsie2ntFgM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 nie czaje co to ma do tematu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) U mnie wygląda to tak, chodzi dobrze jak na ten sprzęt: narazie odpuszczam, włączam hl2 episode 2 :> ------------------------------------------------------- ukończyłem przed chwilą tą grę i powiem wam ludzie tak: TO BYŁO NAJLEPSZE ZAKOŃCZENIE GRY W DZIEJACH :lol: :lol: :lol: :lol: aż chce się spoilerować ale zobaczycie sami! :wink: Edytowane 11 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Pogubiłem się, a w myślach czytać nie potrafię (przynajmniej na odległość). Mówisz o zakończeniu Portal czy Ep2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) mówię o zakończeniu Portala » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Edytowane 12 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Gierka jest swietna. Niestety zabawa tylko na 3 godziny (tyle mi zajelo ukonczenie gry). Teraz zostaly tylko poziomy ze zwiekszona trudnoscia i "cos tam" na czas. Szkoda ze tak krotko bo zabawa byla naprawde przednia :) Edytowane 13 Października 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 w sieci są już mapki userów, też niezłe. a poziomy zaawansowane są chore, nie mogę kilku przejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ta gra jest świetna. Ten klimat jest unikalny, zagadki niektóre tak trudne, że aż banalne. Warta tego czekania, poziomy zaawansowane jeszcze przede mną, ale myślę iż tytuł długo będzie żywy dzięki twórcą map. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Tytuł mega krótki, ale IMO o wiele ciekawszy niż EP2 ;) No i te outro, miód malina. Edytowane 13 Października 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ta gra jest świetna. Ten klimat jest unikalny, zagadki niektóre tak trudne, że aż banalne. Warta tego czekania, poziomy zaawansowane jeszcze przede mną, ale myślę iż tytuł długo będzie żywy dzięki twórcą map. za cholere nie moge wychwycic sensu tego zdania :lol: uwazam ze zagadki z czesci "fabularnej" byly proste, moze pare razy zatrzymalem sie na dluzej w miejscu, ale te dodatkowe juz sa dosyc skomplikowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 za cholere nie moge wychwycic sensu tego zdania :lol: uwazam ze zagadki z czesci "fabularnej" byly proste, moze pare razy zatrzymalem sie na dluzej w miejscu, ale te dodatkowe juz sa dosyc skomplikowane ;) O to samo mi chodziło, bo okazywało się ze pierwsza myśl byla trafna, a ja się czaiłem z jakimiś wyrafinowanymi metodami. A poziomy zaawansowane nie są aż tak trudne - więcej refleksu i jest ok (conajmnie pierwsze 3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 pierwsze 3 to jeszcze potem ja już nie wiem, poczekam aż jakiś maniak wrzuci na youtube filmiki :lol: valve podobno ma kiedys tam dac nowe mapki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 aaaa mam chęć pograć w Portal jeszcze tylko kilka dni xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 najlepsze to plakat :D "the ake was a lie, the cake was a lie, the cake was a lie, the cake was a lie" XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 omg. skasowalem sejwy. moze mnie ktos poratowac? nie chce mi sie walic od poczatku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 http://www.newgrounds.com/portal/view/404612 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) od kąd chcesz sejva? PS fajne to we flashu :D Edytowane 14 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 ciezko bedzie to okreslic, ale sie postaram. na wprost jest sciana ze szkla a nad nia bariera przez ktora mam przejsc. a w zasadzie przeleciec. z lewej sa schody do gory i w prawo. na ich koncu dol w ktory trzeba wskoczyc dla nabrania predkosci. za wspomniana wczesniej bariera jest nastepne zadanie. widac latajaca kule i dwie te rzeczy z ktorych jedna ma ja zlapac a druga ja wystrzela. wczesniej byl poziom z tym czyms co strzela kulą po prawej i z tym co lapie tez po prawej. oba za barierami. winda do wyjscia z lewej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Kurna, giera we flashu po prostu mnie zassala. Siedze od paru godzin i jeszcze 6 planszy i po zawodach :D edit. Zatrzymalem sie na 37 planszy, na dzis juz mi chyba mozg odmawia posluszenstwa. Edytowane 14 Października 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 O ja pierdykam :D Wszyscy achy i ochy, ale nie sądziłem, że to takie jazdy są :lol2: Od tej kostki towarzyszącej, to już na głos się rechotałem, a końcówka oskarowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Standardowe mapy były banalne, dopiero bonusowe stanowią niezły kąsek. Ostatnia bonusowa mapa zabrała mi dobre 40 minut ;) Najlepszy IMO cytat z Portal ;) The Enrichment Center reminds You, that the Weighted Companion Cube cannot speak. In the event that the Weighted Companion Cube does speak, the Enrichment Centre urges You to disregard its advise. edit http://ripcompanioncube.com/ :lol: Edytowane 15 Października 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 co do zakonczenia portals, to znałem je od ~5 miesiecy a nawet nie wiedziale mze to zakonczenie portals :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 a co to jest portals? Monolith to jest proste, wygląda trudno ale jest proste, tam gdzie się wchodzi po schodach i jest taka dziura robisz jeden portal, a drugi na górze zaraz obok sufitu (ale nie na nim) i jak wpierdzielisz się w tą dziure obok schodów w portal to wylecisz z tamtej na ścianie i przeskoczysz platforme, potem to już bardzo proste (te kule po kolei w portale) zaraz znajde ten save i tu dam tylko napisz jeszcze jaki level (advanced czy normalny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) level normalny. robilem tak ale nie moge jej przeleciec. no nic bede probowal. Edytowane 15 Października 2007 przez Monolith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 tych sejvów mam 119 ale to chyba ten: http://www.sumowski.com/pomieszczenie15.zip powodzenia :) jakby to nie był ten to daj znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Arcydzieło. Dawno się tak nie czułem grając w jakąkolwiek grę. Spodziewałem się takiego obrotu wydarzeń, ale nie sądziłem, że będzie to aż na taką skalę. Gra jest 2 razy dłuższa niż się początkowo wydaje :). Myślę, że pierwsze słowo użyte w tym poście może zastąpić obfitą recenzję. I jeszcze coś: utwór lecący pod koniec jest świetny :lol2:. Zaraz się wezmę za wyciąganie go z packów. Edit: Ok, gotowe. Jakby ktoś był zainteresowany, proszę pisać - wrzucę na ftp. Edytowane 15 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 ja juz go mam :P obadajcie sobie tą mapę: http://www.twhl.co.za/mapvault_map.php?id=4833 proste takie nie jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 @stranded. sejw jest dobry, ale jajca nie z tej ziemi. po wklejeniu go nie ma schodow tam gdzie powinny byc. nie ma obszaru do utworzenia portalu nad wejsciem. no i inaczej wyglada pomieszczenie za bariera. wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 ja juz go mam :P obadajcie sobie tą mapę: http://www.twhl.co.za/mapvault_map.php?id=4833 proste takie nie jest :> Banalne, ale przynajmniej ktoś już sie wziął za mapy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...