gorek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Podczas kopiowania np. mp3 z płytki na dysk twardy mam błąd.komputer wisi.Jest to zwis sprzętowy. Wszystko dzieje sie gdy muzyczna działa w tle.Podczas kopiowania danych z cd na hdd i oglądania tv mam też zwis. pod innym windowsem to samo,po zmianie złączy pci też.Wiem że jest to wina karty muzycznej,bo gdy ją wyłącze i włącze ac97 iest normalnie. Zmiana cd-romu nic nie dała.Podczas instalacji Wolfewnsteina też leży bo w trakcie instalacji leci muzyka.Mam płyte via 133a i muzyczną Sound maker live 5.1. Zmiana sterowników od muzycznej nic nie daje.Czego jest to wina?Co mogę jeszcze zrobic? Z góry dziękuję. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 via 4in1 nowe sterosy do dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...