boczi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Witam Chciałbym się upewnić, czy dokonałem dobrego wyboru zasilacza do 200zł. Wybór padł na: http://zenfist.pl/pID/274.htm Topower TOP-400P5 U12 OEM (400W) Czego nie ma w tym przypadku w wersji OEM? Pozdrawiam. Konfig w podpisie, niedługo dojdzie dysk 320GB/7200RPM, zostały też zamontowane 2 wiatraki 80x80. Jeszcze skaner itd. Ogólnie nawet to wszystko poszłoby na 350W, sądzę, jednak lepiej mieć zapas na przyszłość. OC na razie nie robię większego, może w przyszłości Jeszcze jedno Jak wychodzi on w porównaniu z 420W NeoTEC V4200 ? Mam możliwość jego nabycia. Używany przez rok za 180zł na gwar. Edytowane 18 Lipca 2006 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Bierz Topower TOP-400P5 U12 OEM (400W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmk2000 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 a co sadzici o tej zasilce? http://zenfist.pl/pID/124.htm Aerocool Aero Power 450W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Są jakieś wady tego, że to OEM? BOX-owej takiej samej nie mogę znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wargavoc Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 BOX i OEM różni sie tylko tym, że jeden wersja BOX jest w pudełku a OEM bez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) a co sadzici o tej zasilce? http://zenfist.pl/pID/124.htm Aerocool Aero Power 450W Ja bym brał tego Topowera bez dwóch zdań Są jakieś wady tego, że to OEM? BOX-owej takiej samej nie mogę znaleźć.czasami moze byc krótsza gwarancja ale jak jest taka sama jak na wersje box to lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Oem bo tańsza edit: ja dostałem do chiefteca box tylko pudełko które teraz leży (czasami są w boxach przejsciówki 2pin na 3pin i 3pin na molex) Edytowane 28 Lipca 2006 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Różnią się nieco jakością użytych podzespołów, wielkościa radiatorów i poziomem chałasu ;) Zajżyj do galerii zdjęć na zenfist i od razu zobaczysz czym jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naits Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 a co sadzici o tej zasilce? Aerocool Aero Power 450W o nie ja odradzam zdecydowanie, Zenfist też napewno go nie poleci zasilacz jest poprostu tragiczny, nagrzewa sie niemiłosiernie, nie wentyluje obudowy za dobrze do tego jest głośny, nie polecam ale cóż w tej cenie nic lepszego z tą mocą nie dostaniesz niż to badziewko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 O, już zauważyłem. Jednak 100-zł różnica - już znalazłem. Dziękuję. Wezmę Topowera za 199zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...