Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 @romek: mozesz podac pelne dane tej fundacji ? Moj bank wymaga wypelnienia wszystkich danych adresowych, bez tego nie moge nic wyslac. Dolozylem sie tez troszke do akcji rozprzestrzeniania tej informacji: http://forum.php.pl/Pomozmy-ukaszowi-Walcz...ba--t50571.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Ja Wpłaciłem Kase, i napisałem do Urzędu Miasta By umieścili informacje o Łukaszu na Stronie Głównej mojego miasta. Łukasz wszystko będzie dobrze :) Edytowane 25 Lipca 2006 przez piotrc00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Miejmy nadzieje ze starania tak wielu ludzi dobrej woli doprowadzą do szczęśliwego końca tej historii.Szkoda tylko że na całym świecie ludzkie życie przekłada się na pieniądze,ale dzieki ludziom takim jak Romek nadal płonie nadzieja prawdziwego ludzkiego gestu i pomocy nawzajem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Sorka ze spytam ale czy można jeszcze wpłacić kase ? Bo gdzieś czytamłem ze można tylko do 23 lipca :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Wydaje mi się iż można nadal,gdyż pieniądze są zbierane do samej operacji czyli 1 sierpnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 @FiDO troche samodzielnosci ;) http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 yuucOm ...Jak sami widzicie postaraliśmy się wszystko poruszyć i powinno się udać zebrać pieniądze. Z czystym sumieniem wiem, że pieniądze mogą być zbierane do 30 lipca 2006, dwa dni później odbędzie się operacja, która potrwa około 56 godzin więc koło piątku będziemy wiedzieć co dalej... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Kasa może płynąć na konto do 30 lipca. W nocy 30 lipca zostanie przelana na konto kliniki w Houston. Po tym terminie również można wpłacać pieniądze bo oprócz operacji Łukasz musi być leczony i rehabilitowany i w USA a później w Polsce. Stanu konta nie jestem w stanie podać bo część kasy jak pisałem została w piątek przelana na konto kliniki w Houston. Dziękuje Wam za pomoc i każdą złotóweczke przelaną na rzecz Łukasza. Warto jest pomagać innym bo kiedyś i my możemy potrzebować takiej pomocy a wtedy przyjaciele będą robić wszystko, aby nam pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Ok thx. Oglądałem kiedyś o tej chorobie na discovery. Coś bardzo przykrego ;(. Zamiast trwonić pieniądze w armie, Swiat powinien skupić sie na nauce w tym na genetyce i medycynie szczególnie. Inaczej nie może być. Oby operacja sie powiodła. Życze Łukaszowi udanej operacji i szybkiego powrotu do zdorwia. Edytowane 26 Lipca 2006 przez yuucOm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malebolgia Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Trafiłem na to forum, na ten topic, przypadkowo. po przeczytaniu tej smutnej informacji również przyłączam się do składki. życzę powodzenia i wytrwałości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja również, zgodnie z obietnicą, dałem coś od siebie. Musi się udać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Mam nadzieję , że hondziarze nie zawiodą . http://www.honda.gda.pl/ dzis naskrobałem do adminow mam nadzieje ze podejdą poważnie do sprawy i może mniej paliwa chociaż do swoich 4 kółek wleją . Pozdrawiam i trzymam kciuki . Edytowane 27 Lipca 2006 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobuch Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 trafiłem tu z forum gry-online, wpłaciłem 5zł, może nie dużo ale coś już jest, życzę powodzenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnipeMaster Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Także trafiłem tu z Forum GOL'a (nick Hitmanio na GOL'u) i wpłaciłem co prawda 2zł... Ale zawsze coś, życzę powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dorzucam coś od siebie, jesteśmy z Tobą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A co mi tam, też sie dorzuce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dorzuciłem coś od siebie, ponadto poszło info na Forum Muzyki Trance (FMT): http://fmt.com.pl/viewtopic.php?p=130292 Edytowane 27 Lipca 2006 przez jediknight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Trochę późno to znalazłem, ale myślę że zdąże - kilka $ podesłałem - trzeba sobie jakoś pomagać ! Pozdr. :? Edytowane 28 Lipca 2006 przez Lzep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Dobrze że wypłata była w tym tygodniu jeszcze - kilka złotych dla Łukasza więcej ... Oby operacja doszła do skutku i się powiodła. Trzymam kciuki :-| Edytowane 28 Lipca 2006 przez Myszaqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Też się dorzuciłem... btw. przybliżyłem ten smutny temat na innym w miare dużym forum, a tam gnoje skasowały temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 I ja postaram się coś od Siebie dołożyć, jak tylko dostanę wypłatę ;) W gazecie wyborczej jest już Ogłoszenie. Dobra robota !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Nie zarazbiam więc wielkich pieniędzy nie przelałem ale ziarnko do ziarnka a uzbiera sie miarka. Życze udanej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobster Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 wpłacone, 3mam kciuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Romek jak możesz dawaj tutaj info jak przebiegła operacja i czy w ogole bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Właśnie otrzymałem informację od przyjaciółki zaangażowanej w całą akcje, że Łukasz będzie operowany w Houston dzisiaj o godzinie 14 naszego czasu. Jutro powinno się wyjaśnić czy operacja się udała i czy potrzeba kolejnych do rekonstrukcji twarzy. Sam teraz nie wiele wiem, ponieważ sama odległość jest duża i informacje spływają do mnie z małym opóźnieniem. Co będę wiedział to będę zamieszczał w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Trzymam kciuki za udaną operację... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 To teraz wszyscy trzymamy kciuki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A widzieli panowie wczorajszy Tele ekspres? ;] Pokazywali pielgrzymke i zdjęcia Łukasza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A widzieli panowie wczorajszy Tele ekspres? ;] Pokazywali pielgrzymke i zdjęcia Łukasza. Zgadnij dlaczego pokazywali? :> Gazety i radio też wzięły udział w zebraniu pieniędzy. Szkoda, że nie mogłem obejrzeć tego wydania teleekspresu ale może komuś się udało nagrać. Jeśli tak to proszę o kontakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Oby pomogło to wszystko. Oby nikt nie miał podobnej choroby już nigdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...