Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 IIII JAK!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiu1 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 forumbrzeg.pl przygotowało aukcję aniołka ręcznie wykonanego a pieniądze będą przeznaczone właśnie dla chorego Łukasza. Więcej o tym w temacie: http://www.forumbrzeg.pl/ppadd/viewtopic.php?t=2521 Pozdrawiam Administrator forumbrzeg.pl yasiu Jeżeli możecie i chcecie pomóc licytujcie i podajcie link znajomym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 OPERACJA SIĘ UDAŁA Otrzymałem taką informację od kobiety Łukasza, która jest teraz w Houston. Guz został wycięty, plastyka twarzy też została zrobiona. Łukasz po operacji czuje się dobrze i przesyłam od niego gorące podziękowania dla wszystkich ludzi, którzy pomagali w zbiórce pieniędzy i przesyłali mu życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Jak będę wiedział więcej to będę komunikował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nic tylko gratulować i życzyć szybkiego powrotu do pełnego zdrowia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 oby juz choroba nigdy nie wrocila, A Łukaszowi życze szybkiego powrotu do pełni zdrowia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Super... Brak mi słów ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No i tak ma być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 I co? Jednak sie da. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 i tak ma być :) pozdr dla Łukasza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Da się zebrać pieniądze jeśli uruchomi się wszystkie swoje kontakty to sprawa z małej urasta do ogromnej akcji. Pojawiły się informacje w telewizji, gazetach, portalach, forach nawet w sejmie było wiadomo co i jak. Dwa tygodnie i cała kwota pojawiła się na koncie. Nie udało mi się dzisiaj spotkać z kobietą Łukasza bo się rozchorowała przez zmianę strefy klimatycznej. Jak się jednak dowiem czegoś więcej to będę informował. ------------------------------------------------------ Proszę Was Drodzy przyjaciele, abyście zamieścili informacje na forach, że operacja się udała i Łukasz wraca do zdrowia. Oczywiście mówię do tych osób, które zamieszczały informacje o zbiórce na innych stronach i forach. Niech ludzie się dowiedzą, że ich pieniądze nie poszły na marne i dzięki nawet kilku złotym przelanym na konto fundacji udało im się uratować życie człowieka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Romek, jest taka sytuacja - zresztą zobacz sam :) KLIK (post Franco Zarrazzo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To kasa jaka będzie ponad budżet zostanie przeznaczona na leczenie jego w kraju bo co jak co wiecie jak działa to w Polsce. Nie płacisz to bez nogi wyjdziesz, płacisz to nawet dasz radę wyzdrowieć. Kasa podobno cała jest lecz na wszelki wypadek się upewnię i powiem jutro. Nadwyżka jeśli będzie to idzie na rehabilitacje Łukasza w Polsce bo to nie łatwo można rehabilitować :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joli Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 SUPER!! Jestem zszokowana rozmiarem akcji, która wykonałeś!! Az sie zaczyna znowu wierzyć w ludzi. :lol: Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia życze Łukaszowi, zrestza na pewno nie tylko ja ;) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Strasznie się cieszę, że udało się przeprowadzić operację. Aż sie wzruszyłem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMENTALER Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Też starałem się mu pomóc ile zdołałem :) http://forum.underpl.org/showthread.php?t=17555 Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez pole123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ktoś jeszcze dostał listownie tytuł "Mecenasa Fundacji "Pomóż i TY""? :lol2: Fajnie że coś takiego wysyłają, mogą tym zachęcić ludzi na przyszłość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Też wczoraj dostałem liścik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 dostałem :D pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Też dostałem podziękowania. Miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 I ja jestem mecenasem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja także ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja również otrzymałem wczoraj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...