PioMX Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Koniec z indywidualizmem w państwowym (rządowym) radiu. W radiu BIS (http://www.polskieradio.pl/bis/) zostaje zmieniona ramówka, tak aby stworzyć kolejny komercyjny miszmasz typu Rz, RMF czy Eska. Jak ktoś lubił r. BIS to wpisujcie się: http://212.244.52.78/ Wczoraj w poszło na zywo: http://naprawde.duze.pe.patrz.pl/ lub mp3 do sciagniecia w lepszej jakości http://www.sendspace.com/file/fcerrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 NOOOO NIEEEEEE!!! MOJE ULUBIONE RADIOOOOOOOO PłAKAC SIE CHCE CO SIE DZIEJE W polsce :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Masakra... a tak ich lubiłem... Polakom gratulujemy PISu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 BIS to jedyne radio, którego słuchałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 To już sobie nie posłuchasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 buhahaha zobacz fipa jak poca to perfidnie napisał B-) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 przez jego post przemawia zło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 przez jego post przemawia zło.K**wa co to się dzieje w tym kraju, płakać mi się chce, często słuchałem Mocnych Nocnych - bardzo ciekawa audycja ongiś... Kręcioła Owsiaka też zniknie z TVP2, nie rozumiem... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ludziom z PIS'u sie w [gluteus maximus]ch poprzewracalo, jak tak dalej pojdzie to w Korei Pln. beda mieli wieksze swobody obywatelskie i wolnosc slowa niz u nas :/ Nic tylko kupic kajak i do Szwecji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Co tu dużo mówić, żałosna próba cenzurowania. Jak widać Młodzież Wszechpolska to trudny temat ... Ze świetnej BISki zrobią grzeczne radio, w którym będzie można posłuchać najnowszych kawałków Mandaryny i wiadomości pasujących do "nowego profilu stacji" ... Skończy się to śmiercią naturalną BISki i tyle. :/ Przykre, nawet bardzo, ale poza podpisaniem petycji raczej niewiele możemy zrobić. Edytowane 19 Lipca 2006 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 niech mi jeszcze AntyRadio zamkna to sie wybiore na ta wiejska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/rapowan...zurze_2451.html http://www.wiadomosci24.pl/artykul/histori...a_bis_2493.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 mysle ze to nie wymaga komentarza z mojej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Nie slucham radia. Ale jak wlaczalem to tylko BISke... [ciach!]a mac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Kiedyś był zupełnie komercyjny zamach na radiową 3jkę, teraz BISka- faktycznie pis chce rządzić krajem idiotów i równa poziomem w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Teraz juz nie slucham radia. 93,4 MHz (krakow) wywalilem z pamieci amplitunera. Ale jak zaczne chodzic do szkoly... czego teraz bede sluchal codziennie rano? :sad: Edytowane 21 Lipca 2006 przez deadfrog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja przerzuciłem się na radio Roxy FM. Jedyne chyba gdzie można usłyszeć muzykę rock ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 A niech ich k....! W TV pelno smieci z PISu, w necie tez spokojnie wiadomosci nie mozna przegladac bo wszedzie ich glupie pomysly a teraz na dodatek jeszcze radia posluchac nie mozna!! "Nowy dyrektor nakazał już usunąć z eteru ciężkie brzmienia, czyli np. muzykę metalową, gotycką" Po jaka cholere? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Bo niektórzy uważają, że to "ZŁO" i że słuchacze takiej muzyki "WYZNAJĄ SZATANA" .... Teksty by moja katechetka z LO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 heh przypomniał mi sie moment kiedy przyjechał kuzyn z ameryki (koleś ma już rodzine i dzieci) Powiedział do mnie: "...wszyscy mówią, że w Polsce jest tak źle, a ja tu przyjeżdżam i jest zajebiście" :lol: :lol: :lol: nie powstrzymywałem śmiechu :mrgreen: Ci idioci przez te kilka lat tak okaleczą ten kraj, że boję się myśleć co będzie dalej O_o Cofamy się w rozwoju i do tego tworzą jakąś komunę, ba nawet gorzej niż komunę ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Rosnie kolejny Lukaszenko, tyle ze tym razem ma brata blizniaka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Słyszałem, że największą wartością jaką ceni nasz prezydent jest braterstwo :lol: :lol: Za SLD takich jazd nie było. Coraz bardziej zaczyna mi się to nie podobać. Te reklamówki "pissu" jak to u nas jest wspaniale to też chyba jakaś prowokacja... Przypisują sobie np. spadek inflacji kiedy tak naprawdę oni nie mają na nią wpływu. Balcerowicz z resztą tym kierują. Czuję się jakbyśmy się cofali z wolnością słowa do czasów PRL'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 @psychodeliczny to nie prowokacja, to propaganda :lol: Jak oni chca cos cenzurowac to niech zaczna od swoich poronionych pomyslow i Radja Ma Ryja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Sami obywatele zgotowoli sobie taki los. A w duzej mierze zawdzieczamy to mlodziezy ktora nie poszla do glosowania mowiac "polityka mnie nie obchodzi" :mur: Edytowane 21 Lipca 2006 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Szkoda radia. Szkoda że do RM nie da się wprowadzić Urbana zamiast papy dyra. Jak tak dalej pójdzie, to tylko czekać na cenzurę I-netu. Trzeba za wczasu pomyśleć jak się ukryć przed tymi oszołomami. Ewentualnie- jak zwalczyć kaczyzm raz a porządnie. @psychodeliczny to nie prowokacja, to propaganda :lol: Jak oni chca cos cenzurowac to niech zaczna od swoich poronionych pomyslow i Radja Ma Ryja :P Nie propaganda, tylko wierna kopia spotu z którejś amerykańskiej kampanii Regana. Widać dzięki temu, że Polsce brakuje ponad 20 lat do USA (bo tamten filmik był z 1984). .Kuba: Poszedłem, chociaż zwykle mnie to nie obchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 "Nowy dyrektor nakazał już usunąć z eteru ciężkie brzmienia, czyli np. muzykę metalową, gotycką" Po jaka cholere? Na forum radia BIS kilka dni temu przeczytałem relację ze spotkania z nowym dyrektorem, który powiedział że "taka muzyka nie pasuje do antynarkotykowej kampanii prowadzonej przez radio" (cytat z pamięci). n/c ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Hmmmm ... A akcja organizowana przez WSB (Wyższa Szkoła Bankowa) - Rock bez igły ? Widać też chyba nie pasuje :wink: N/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Oby mi 'CTRL ALT' nie zdjeli bo czego ja bede sluchal nudzac sie na wsi w soboty. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Pis i ich koalicja chce tworzyc radia katolickie, typu RM, niedlugo w zarzadach beda zasiadac ksieza/ zakonnice pozatym stwierdze ze Kaczorki pragna sluchac pr0 ziomalskiego hiphopu , ktorego jest pelno , zapominaja ze ludzie chca sie odprezyc przy normalnym rocku Edytowane 21 Lipca 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Tak się zastanawiam i pytam się ile kosztuje profesjonalny zabójca, który wykonałby podwójny zamach, przy czym nie dałby się złapać? Jak inaczej można obalić rządy pisu? Bo listy o odwołanie prezydenta nic nie dadzą. Może będziemy rzucać mięsem, aż w końcu sam zrezygnuje? Może będziemy organizowali marsze na skale krajową? Wszystko byle się pozbyć obecnego prezydenta i jego backup'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...