stach99 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 witam jaki polecacie blok wodny na athlon 64 3000+ s.939 ? przez 4 lata mialem socket A i chlodzenie wodne, na CPU i chipsecie. teraz wiatraki w budzie :( i nie moge wytrzymac. musze miec, uzaleznilem sie od ciszy i tego mikroklimatu (mialem pojemnik z 30 litrami wody:) teraz chcialbym zlozyc jakis nowy zestaw WC, poszukuje sklepow gdzie mozna kupic dobre bloki wodny na CPU i chipset i jakis dobry sposob polaczenia tych blokow. bede wdzieczny za namiary. allegro nie pomoze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p=2224929 link do posta o blokach w powstajacym FAQ kszonka - zawiera odp na pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 dzieki duzo rzeczy jeszcze w przygotowaniu:) mi jednak nie chodzi o taki poradnik bardziej interesuja mnie opinie uzytkownikow co sadzicie o takiej pompce? http://www.realitynet.pl/sklep/product.php?id=241 jest cicha? wytrzyma 3 bloki i chlodnice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 dzieki duzo rzeczy jeszcze w przygotowaniu:) mi jednak nie chodzi o taki poradnik bardziej interesuja mnie opinie uzytkownikow co sadzicie o takiej pompce? http://www.realitynet.pl/sklep/product.php?id=241 jest cicha? wytrzyma 3 bloki i chlodnice? A może byś się tak wysilił i uzył Szukaj? 1 2 Test i opinie Ogół znalezionych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Pozatym już jej nie kupisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 dzieki duzo rzeczy jeszcze w przygotowaniu:) mi jednak nie chodzi o taki poradnik bardziej interesuja mnie opinie uzytkownikow co sadzicie o takiej pompce? http://www.realitynet.pl/sklep/product.php?id=241 jest cicha? wytrzyma 3 bloki i chlodnice? duzo w przygotowaniu, ale to co chcesz wiedziec juz jest. Opinie użytkowników o bloku? A co chcesz usłyszeć, że nie przecieka? Wygląd masz na fotkach, wydajność znasz z testu, a cena to już Ty najlepiej wiesz na co Cię stać. cisza to pojęcie w zględne - dla każdego "cichość" jest inna tak wyatrzyma, ale już nie możesz jej kupić. na przyszłośc więcej się wysil zanim napiszesz temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 ojej, wiem ze jej nie kupie, ale napisali ze trwaja prace nad nowa wersja. i ogolnie chodzi mi o to czy przy mocy ok 3W, przeplyw 500litrow na godzine pompka bedzie pompowac dzielnie wode bez zwiekszania halasu cisza wg mnie to jest cisza, ma byc slychac tylko dyski no bo z tym juz nic nie zrobie (mowie tu o golych dyskach nie w obudowach wyciszajacych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 ojej, wiem ze jej nie kupie, ale napisali ze trwaja prace nad nowa wersja. i ogolnie chodzi mi o to czy przy mocy ok 3W, przeplyw 500litrow na godzine pompka bedzie pompowac dzielnie wode bez zwiekszania halasu cisza wg mnie to jest cisza, ma byc slychac tylko dyski no bo z tym juz nic nie zrobie (mowie tu o golych dyskach nie w obudowach wyciszajacych). Kupisz, używaną.. Np. TUTAJ.. Najprościej jak zagadasz i dowiesz sie szczegółow o jej pracy od własciciela.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 dla niektórych ciche sa wentylatory, które dla mnie są niesamowicie głosne, z pompkami jest tak samo. http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2225876 specjalnie dla Ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 u mnie cool river ciągnie 3 bloki i łade na 5v i jest jak dla mnie niesłyszalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 co jest grane z WC w polszy ? rynek umarl czy co? nie moge nigdzie kupic solidnego bloku wodnego ! juz nie mowie o innych gadzetach do zestawu... macie cos sprawdzonego? najlepiej szybka dostawa? mecze sie juz tydzien z tym dziadoskim glosnym kompem( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 co jest grane z WC w polszy ? rynek umarl czy co? nie moge nigdzie kupic solidnego bloku wodnego ! juz nie mowie o innych gadzetach do zestawu... macie cos sprawdzonego? najlepiej szybka dostawa? mecze sie juz tydzien z tym dziadoskim glosnym kompem( http://www.realitynet.pl/sklep/product.php?id=235 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 wlasnie o ten sklep mi chodzilo, wczoraj zlozylem zamowienie i do dzisiaj zadnej odpowiedzi osob obslugujacych ten sklep. informacja z automatu mnie nie satysfakcjonuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 wlasnie o ten sklep mi chodzilo, wczoraj zlozylem zamowienie i do dzisiaj zadnej odpowiedzi osob obslugujacych ten sklep. informacja z automatu mnie nie satysfakcjonuje. Spokojnie nie tak nerwowo!!!!! Nie jestes ich jedynym klientem. Spokojnie poczekaj i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) no i co ze nie jestem ich jedynym klientem? przez 2 dni nie odpowiadać na maile? Edytowane 20 Lipca 2006 przez stach99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 no i co ze nie jestem ich jedynym klientem? przez 2 dni nie odpowiadać na maile? hmmm ale chyab wszystko dobrze sie skonczylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 jeszcze sie nie skonczylo slaby kontakt mailowy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mi potwierdzili , w pare minut zamuwienie , kontakt zarówno mailowy jak i gg jest doskonały . Sam samahin sie ze mną kontakotwał , jak sprowadzam mi sprzęt z niemiec i wogóle jestem bardzo zadowolony , z obsługi , doradztwa i jakości tej obsługi ( informacje , kontakt, solidnosć , wzorowa paczka ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 pewnie dlatego ze ta firme prowadzi tylko Samahin:) nie no, Samahin mily jest i wogole. tylko ja sie niepokoje jak w ciagu 24 godzin nie dostaje odpowiedzi:) nie mowie ze cos jest nie tak, o nic nie posadzam. wiem ze mozna miec poprostu powody, brak dostepu do netu, cos z kompem i takie tam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 pewnie dlatego ze ta firme prowadzi tylko Samahin:) nie no, Samahin mily jest i wogole. tylko ja sie niepokoje jak w ciagu 24 godzin nie dostaje odpowiedzi:) nie mowie ze cos jest nie tak, o nic nie posadzam. wiem ze mozna miec poprostu powody, brak dostepu do netu, cos z kompem i takie tam;) Wiesz przeczysz sam sobie!!!!! Najpierw sie wku....... a potem piszesz takie rzeczy no i co ze nie jestem ich jedynym klientem? przez 2 dni nie odpowiadać na maile?Zastanow sie kilka razy zanim cos napiszesz i/lub przeczytaj swoje poprzednie posty. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 no tak, zgadza sie co ci nie pasuje? nie chcialem juz konczyc ostatniego postu jakimis niemilymi tresciami po ale.. dlatego zakonczylem go tak jak zakonczylem, z przymruzeniem oka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 no tak, zgadza sie co ci nie pasuje? nie chcialem juz konczyc ostatniego postu jakimis niemilymi tresciami po ale.. dlatego zakonczylem go tak jak zakonczylem, z przymruzeniem oka boe o co Ci chodzi, chciałbysmiec odpowiedzi na maile po 10 minutach? Moze jeszcze paczka po paru godzianch od zzamowiania co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach99 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 napisalem ze w ciagu 24 godzin... chyba az tak wymagajacy nie jestem wiesz ze sa takie spolecznosci ze jak nie odpowiesz na maila w ciagu godziny to sie obrazaja sa takie sklepy internetowe ze przysylaja paczke na drugi dzien :) wiec jest to do zrobienia, dokladnie parenascie godzin, o 16 wplacam kase, przed 17 wysylaja, o 11 nastepnego dnia mam paczuszke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 napisalem ze w ciagu 24 godzin... chyba az tak wymagajacy nie jestem wiesz ze sa takie spolecznosci ze jak nie odpowiesz na maila w ciagu godziny to sie obrazaja sa takie sklepy internetowe ze przysylaja paczke na drugi dzien :) wiec jest to do zrobienia, dokladnie parenascie godzin, o 16 wplacam kase, przed 17 wysylaja, o 11 nastepnego dnia mam paczuszke:) sa sklepy ktore wysylaja paczek nawet tego samoego dnia jak zamowisz przed 12, ale sa takie co wysylaja po tygodniu, i co z tego............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Poza tym samhain a nie samahin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...