Gregor1230 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Gra wymiata . Zapodam pare screnikow potem . Muza 1 liga , graficzka jak dla mnie ładniutka i jest to coś co wciąga ;). Edytowane 25 Października 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 No a u mnie wrecz przeciwnie, pogralem pol godziny, rzucilem w kat i wrocilem do Skate. Sprobuje jeszcze jutro sie przekonac do tego tytulu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 podobno to tylko 3h w SP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Mi też nie podpasiło. W ogóle to nie jest straszne i bronie w użyciu ssą (imo). Drużyna niszczy klimat tak jak sie tego spodziewałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 No wiecie kazdy ma inny gust jednemu przypasi drugiemu nie i tyle... ;-) Mi osobiscie sie bardzo podoba, lubie takie klimaty, fajne teksty sypia czasem kolesie z druyny ;-) dobra gierka .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Demo wymiatalo, napewno zagram w Full'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van GORRE Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Niech ktoś zarzuci jakimś konkretnym porównaniem. Chodzi mi o samą rozgrywkę i scenariusz. Zagadki, niespodzianki, zwroty akcji itp. czy też najzwyklejsza napierdzielanka jak Painkiller. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Pograjcie trochę dłużej za levelem man down robi się coraz ciekawiej !!! Wiem , że na początku troszke nudnawo , ale potem się robi całkiem sympatycznie. Edytowane 26 Października 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Gregor ma rację. Na początku pomyślałem, że kiszka przeokropna ale później okazało się, że gra mnie trochę nabrała. Oczywiście jest kilka mankamentów mogących się nie podobać takich jak brak skakania, mała różnorodność przeciwników na początku czy też liniowość ale już drużyna i możliwość zagrania każdą z osób nie koniecznie. Ścieżka dźwiękowa bardzo sugestywna i doskonale budująca klimat, niektóre kawałki zupełnie niczym enigma. Miejscóweczki też niczego sobie a to za sprawą graficzki, którą dostrzegłem a może lepiej napisać pokazała swą moc w kolejnych etapach. Podoba mi się poruszanie kierowaną postacią, buja się co sprawia wrażenie większej dynamiki podczas gry a zastosowane efekty i walki z bossami na myśl przywodzą lost planet. Edytowane 27 Października 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 moge sie wypowiedzieć tylko na postawie dema, nie przypadło mi do gustu, taka sieczka, do residenta, czy sh nie ma szans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 The path of souls- jak to przejść? :| Mapa z okopami ala 1 wojna światowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 jakis screen gdzie jestes? ale znajac jericho jezeli sie zacieles to pewnie trzeba opetac jakiegos moba Jonesem i wysadzic jakas sciane w powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) The path of souls- jak to przejść? :| Mapa z okopami ala 1 wojna światowa. Dokładnei jestem w tym samym miejscu, okopy i naparzające działa !!!!!!!!!!!! też, jak narazie nie mam pomysłu !!!! Edytowane 29 Października 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Cole --> spowalniasz czas --> zachodzisz wiezyczke od tylu --> wrzucasz granat do wiezyczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Pograłem chwile i odinstalowałem. Grafika i muza spoko tylko jakoś daleko do Fear a nawet do D3 pod względem mroczności i klimatu. Undying powinni odświeżyć! Edytowane 29 Października 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Pograłem chwile i odinstalowałem. I ta chwila to błąd... początek fucktycznie jest mdły i cienki. W dalszej części jak dla mnie gra jest masakryczna w dosłownym tego słowa znaczeniu. Nie jest to zapewne "masterpiece" ale gra się bardzo przyjemnie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Czy od samego poczatku mozna uzywac swoich mocy i zmieniac postaci czy dopiero z jakims czasem dostajemy ta mozliwosc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 po jakiejs pol godzinie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Czyli zaczynamy od czegos w rodzaju treningu... nudzimy sie jakas godzinke i zaczynamy gre... si?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Egzakly. Na poczatku biegasz bez zadnych mocy z beznadziejnym karabino-shotgun'em, potem mamy niespodziewany zwrot akcji i mozna juz sie przelaczac miedzy kolegami z druzyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Wiec czekajac na Wiedzmina (az mi dosla) i CoD 4 mozna popykac w ta gierke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Czyli zaczynamy od czegos w rodzaju treningu... nudzimy sie jakas godzinke i zaczynamy gre...Czyli jak ktoś napisał powyżej, gra zajmuje 3godziny w SP - więc po treningu zostają Ci tylko dwie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Czyli nie ma to jak zasugerować się jakąś wypowiedzią i brać to za pewnik samemu tego niedoświadczając a później przekazywać dalej innym userom. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Sieka ostra, dawno nie wywalilem tyle amunicji co w tej gierce. Bardzo podobaja mi sie niektore kawalki muzyczne, no i ta grafika, jak dla mnie miodzio. Trening juz za mna, zobaczymy jak dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Jak wyglada framerate w full'u? Demko oferowalo mi 20fps co znacznie obnizalo komfort gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Przeszedłem na hard :) To była iście soczysta gra, szkoda tylko, że z tak mocno ograniczonymi lokacjami bez możliwości jakiej kolwiek improwizacji. Nadrabia za to zdecydowanie grafiką- takiego deszczu i modeli w życiu jeszcze nie widziałem ( mój sprzet pozwolił na grę na najwyższych detalach w 1280/768). Unreal Engine III - i wszystko jasne. Wielka wada gry, że mimo masakry w najgorszym mozliwym wydaniu nie idzie się przestraszyć, chociaż swój klimat posiada- coś jak mieszanka Wolfensteina z Bloodrayne ;). Na 7/10 zasługuje, ale trochę za mocno konsolowa (motywy Arcade ze strzałkami, ograniczenia leweli- niewidoczne ściany)- moim zdaniem Painkiller (b. podobna konwencja) był jednak lepszy. Edytowane 30 Października 2007 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 ocena i test z gametrailers - 5.9! test Jericho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) Recenzje są czysto subiektywne - trzeba samemu zagrać i sprawdzić. Napewno wolałem zagrać w to, niżeli po raz 3 odgrzewać ten sam kotlet ( Half Life 2) ;P Edytowane 31 Października 2007 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simian raticus Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Pamiętam jak ciełem kiedyś w NightBreed na C-64 na kasecie ;) To były czasy dopiero ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Pamiętam jak ciełem kiedyś w NightBreed na C-64 na kasecie ;) To były czasy dopiero ;)Tylko co to ma do tematu ? :P Mi nie styka ta gra i tyle ale to prawda ze nie wolno sie reckami przejmować i samemu zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...