hotkey Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 CZe. Ten Topic jest skierowany głównie do reed 'a. Reed zrobiłem specjalnie dla Ciebie gif'a SZUKAJ. Mam nadzieje, że będziesz go używał :) Niestety jako że to animacja ma 320KB :(, więc długo się wgrywa :(, ale ty masz chyba stałkę, więc Ci to wisi. Oto on: http://rysunkinaforum.w.interia.pl/Animacja1d1.gif (niestety cosik nie jest z forum kompatybilny(u mnie nie działa)) więc tylko linka zapodaje. Mam nadzieje że tu zaglądniesz i że Ci się spodoba. UPDATE: Udało mi się założyć konto na WP 8) (bardzo to trudna sprawa :) :P ) Mam nadzieje, że będzie działało : http://strony.wp.pl/wp/hotkey1/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 interia nie dziala. :evil: poza tym to :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Qrde, co jest. U mnie wszytko chodzi wporządku. Ale zaraz postaram się zapodać jakiegoś lepszego linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Niop, u mnie też nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Znacie jakiś serwer za friko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 www.republika.pl i www.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Z tego co widzę, to już działa. Niech ktoś potwierdzi, please. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Działa, działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 interia zdycha, otwiera sie kawalek i stoi. INTERA SUX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 otworzylo sie w koncu - ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 już działa (problem z kabelkiem) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Działa, działa mi dajcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 e nie podoba mi sie sorx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja tez potwierdzam że działa, jest niezle ale dla ludzi z modemem albo słabym łączem może się długo wgrywać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 nie obraż sie ale mnie sie tez nie podoba..... Za poważne!!!!!to ma byc z jajem chyba:) Szacuneczek Ps.Ale gratulacje za odwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 dziala, dziala :lol: :lol: nawet niezle ale IMHO to reeda bardziej przemawia do tych co jeszcze nie znaja forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 nie obraż sie ale mnie sie tez nie podoba..... Za poważne!!!!!to ma byc z jajem chyba:) Szacuneczek Ps.Ale gratulacje za odwage wczytaj sie w tekst! to jest z jajem :> i jest ZAJE.BISTE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak dla mnie ten gifek jest super, tylko ze mam 1megabit :LD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nawet, nawet ale za duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 gratulacje za chęci i wykonanie, ale za mało dobitne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 wczytaj sie w tekst! to jest z jajem :> i jest ZAJE.BISTE Dokładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 SUPER mam nadzieje ze bedzie uzywany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Wszystko jest kwestią gustu:):):):):):):):) A o gustach się nie mówi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 hehe niezłe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no ciekawy pomysł ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 No calkiem calkiem produkcja :D Zasadniczo podoba mi sie, tylko co na to medemowcy ??? Nie bedzie wrzaskow ? :wink: Troszke wolno sie laduje, ale z Interii i tak szybciej niz z WP 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja mam modem i luz. Pójdzie w offline i szybko będzie się ładować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 No calkiem calkiem produkcja :D Zasadniczo podoba mi sie, tylko co na to medemowcy ??? Nie bedzie wrzaskow ? :wink: Troszke wolno sie laduje, ale z Interii i tak szybciej niz z WP 8O Próbowałem to kompresować, ale nie zabardzo się chciało. Właściwie to na niższym stopniu kompresij (mniej kolorów) Forum Tweak po części przypierało kolor ... różowy ? ! :), więc zrezygnowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Fajne fajne A moze tak we flashu?????? taki przycisk odstawic z SZUKAJ??? Gosc klika i przecgodzi do linka z szukaj, co??? sprooboje zrobic, tylko nie bede mial jak wstawic, moze ktos pomoze jak zrobie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a co wy na TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...