mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Może słyszeliście (a może nie), że w piątek w Dusseldorfie Magda Majewska (made in Poland :D) została wybrana Queen of the World Tu znalazłem jej fotki :D http://www.modart.pl/itr.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 no, no hmmmmmmmmmm calkiem ladna w stosunku do tych stworzen znajdujacych sie obok niej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Może słyszeliście (a może nie), że w piątek w Dusseldorfie Magda Majewska (made in Poland :D) została wybrana Queen of the World Tu znalazłem jej fotki :Dhttp://www.modart.pl/itr.htm widzialem ladniejsze dziewczyny - ale coz......jury tutaj decyduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 no, no hmmmmmmmmmm calkiem ladna w stosunku do tych stworzen znajdujacych sie obok niej :D Ohoohohooo... słuszna uwaga :D Ładna jest (ładniejsza niż wszystkie, które widziałem na konkursie Miss Polonia), ale ja tam bardziej wolę Miss World z Turcji - ehhh..... czemu już nie sąsiadujemy z Turcją... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nawet nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 o kuźwa u mnie na polibudize sa ładniejsze panienki :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 EEe...znałem kiedyś ładniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zadna rewelacja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 No ładna, owszem, ale nic specjalnego :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Racja, nic specjalnego...codziennie na ulicy mijam ładniejsze... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 w wyborach miss nie tylko na d.u.p.e patrza; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ładna - pod warunkiem ze ladne zdjecie (na niektorzy dostaje 10/10 a na innych ledwo 3/10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 hmmmmmmmmmmmm no nie wiem :/ :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ujdzie w tlumie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 i oczywiscie Poznanianka !!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Moze byc, chodziaz idealem raczej nie jest:PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nic specjalnego nie prezentuje, wiadomo ze wygląd to nie wszystko ale są dużo ładniejsze laski i napewno i niegłupie. Ale wszysko zależy od jury, takie imprezy to czysta komercja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 nic szczegolnego, sa o wiele ladniejsze w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 "gazete na twarz i pchasz..." średnia krajowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 mniaaaaaaaammmmmmmmmm towarek sweat :twisted: chetnie bym ja schrupal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 dlatego nie oglądam wyborów miss w tv..... skoro to jest miss to mają wybrać najładniejszą a nie najmądrzejszą..... zresztą kogo to obchodzi, po ulicach ładniejsze laski chodzą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...