qbass Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Mam: Neo 640 podzilone w domu na 4 kompy Win 98 a teraz problem bo zalaczeniu np bitcometa czy utorrenta przestaja mi sie wczytywac stronki w czym tkwi problem ? Nawet jak nic nie wysylam a sciagam i nie claym laczem tez nie chodza stronki Szukalem nie mam pojecia co to jest ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 mialem tak samo na w98, po zainstalowaniu xp , juz wszystko konfortowo mozesz robic, pozatym sa takie programy , to ograniczenia DL dla p2p , musisz pogooglac , bo nie wiem jak sie takie program nazywa , ale 100% wiem ze istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 a moze instalacja cfos'a pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 program dla ograniczania pasma dla roznych programow nazywa sie 'netlimiter', ale kolega pisze, ze to nic nie pomaga. Moze sprobuj postawic chociaz win2000 ? Co tam masz za sprzet z tym win98 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnS Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A przypadkiem win 98 nie ma ograniczenia ilosci jedoczesnych polaczen Sprobuj zmienic w kliencie torrenta ilosc polaczen do malej wartosci i wtedy zobacz czy strony dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 UnS: jesli ogranicze polaczenia to od kogo bede sciagał? MeHow: /P III 450/64Ramu/6giga dysk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...