basteq16 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Niedawno napisałem swoja pierwsza strone ,co prawda nie jest jeszcze skończona , ale bardzo chciałbym o wasze opinie na temat wygladu stro ny.Z góry dziękuje :) adres to :scooter-team.prv.pl Edytowane 20 Lipca 2006 przez basteq16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Nic nadzwyczajnego, ale jak na pierwszą strone to bardzo ładnie ;) Większość ludzi robi na początku straszne badziewie, kolory nie pasują zwykle do siebie, ciężko się to czyta, pełno animowanych gifów i innych dupereli, a u Ciebie jest ładnie, czystko i czytelnie... Popraw tylko ten top bo troche straszy... Ps. http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...-team.prv.pl%2F :D Popraw błedy w kodzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Przecież na tej stronie nic poza kilkoma zdjęciami i linkami (m. in s-t ;)) nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 do poprawy kodowanie znaków, poza tym na operze trochę się rozjeżdża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 o, mi siępodoba strona, przejzysta bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Mi także wygląd się podoba. Jednak: 1. Księga gości powinna też być wyświetlana normalnie - razem z menu, jak inne strony. 2. Gdy jestem w "Linki", to link "Księga gości" prowadzi to starej księgi gości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Może być ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jak na pierwszą stronę bardzo ładnie, tak trzymać Nawet jak teraz robie strony (a troche zrobiłem) to i tak są ochydne, a to Twoja pierwsza, naprawde super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 no i ta sonda... ZAJEBISTA wygląd strony :| logo główne trochę lipne :).. w sumie nic ciekawego na stronie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...