maSTHa212 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) No tak ale.... co raz więcej znajduje ludzi co grają na PS3 przy telewizorach CRT i nie narzekają :D Może kupię co raz bardziej jestem zdecydowany no chyba, że Sony wyda ulepszony model PS3 wtedy poczekam jeszcze :)W takim razie standardy twoich znajomych mozna okreslic jako ultra-low-end. Jesli PS3 na zwyklym TV wyglada podobnie do X360 na zwyklym TV (a tak prawdopodobnie jest) to nie mam pytan, wyglada to IMO jak kupa. Sory, ale jak mozna grac w cokolwiek w momencie gdy czcionka jest kompletnie nie czytelna? (i to w PGR gdzie przeciez napisow jest tyle co menu, o graniu w rpg wole nawet niemyslec). Next-gen consoles nie maja przypadkowo tej nazwy, byly tworzone z mysla o pracy z wyswietlaczami HD a "mozliwosc" podlaczenia do SD powinno sie raczej traktowac jako ciekawostke a nie rzeczywista funkcje. Edytowane 21 Lutego 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Czy któryś z userów ma podłączonego x360 do lcd fullhd o przekątnej min. 42"? Jak wygląda w takim wypadku downscalling przy grach 720p? Mocno negatywnie odbija się to na wyświetlanym obrazie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Mam tośke 42" 1080P podlaczona pod nia xboxa componentem. Nie widac zadnej straty jakosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) W takim razie standardy twoich znajomych mozna okreslic jako ultra-low-end. Jesli PS3 na zwyklym TV wyglada podobnie do X360 na zwyklym TV (a tak prawdopodobnie jest) to nie mam pytan, wyglada to IMO jak kupa. Sory, ale jak mozna grac w cokolwiek w momencie gdy czcionka jest kompletnie nie czytelna? (i to w PGR gdzie przeciez napisow jest tyle co menu, o graniu w rpg wole nawet niemyslec). Next-gen consoles nie maja przypadkowo tej nazwy, byly tworzone z mysla o pracy z wyswietlaczami HD a "mozliwosc" podlaczenia do SD powinno sie raczej traktowac jako ciekawostke a nie rzeczywista funkcje. Nie wiem. Nie narzekają. Sam może sprawdze Xboxa 360 testowo na moim CRT który właśnie ma 100Hz (29 cali) jestem ciekaw czy to jednak nie przesada w ich opinii bo jeśli nie to kupuje konsolę :) Moje kupno TV z HD jest ustosunkowane wyjściem telewizorów "Laser TV" oraz rozpowszechnieniem OLED (Wiem wiem bujam w obłokach :) ) Edytowane 21 Lutego 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Jak sie zobaczy obraz w HD to potem nie da sie wrocic do SD. Ostatnio widzalem u znajomego na 29" crt mass effect i pgr4. TRAGEDIA. Obraz jest paskudny poprostu. Do tego na takiej przekatnej i do tego crt nie widac napisow np. w dead rising. Co do oled to poczekasz z 5 lat na sensowne duze ekrany w akceptowalnej cenie. Edytowane 21 Lutego 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie wiem. Nie narzekają. Sam może sprawdze Xboxa 360 testowo na moim CRT który właśnie ma 100Hz (29 cali) jestem ciekaw czy to jednak nie przesada w ich opinii bo jeśli nie to kupuje konsolę :) Moje kupno TV z HD jest ustosunkowane wyjściem telewizorów "Laser TV" oraz rozpowszechnieniem OLED (Wiem wiem bujam w obłokach :) )Teraz mnie zownowales :blink: Wiesz kiedy to wejdzie do produkcji masowej? Wiesz kiedy to zejdzie na poziom AKCEPTOWALNY dla zwyklego zjadacza chleba? Ostatnio Sony chyba pokazal OLEDowy wyswietlacz o przekątnej "AŻ" 11". A wiesz ile kosztuje? 2500$. 2500$ za 11" wyswietlacz?? O LaserTV nawet nie wspominam bo to juz totalne sci-fi. A poza tym jak juz bedziesz mogl sobie w MM obejrzec LaserTV czy OLED to wyjdzie HoloLCD albo inny shit i co wtedy? Znowu bedziesz czekac? Daj spokoj. TV LCD obecnie sa na takim poziomie, ze nie dosc ze kupisz duzy to i dobrej jakosci ekran za calkiem nie duze pieniadze i moge ci zagwarantowac ze bedziesz MEGA zadowolony z efektu. I tak jak mowi przemol: zobaczysz i pobawisz sie HD to nie ma juz drogi odwrotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Mam tośke 42" 1080P podlaczona pod nia xboxa componentem. Nie widac zadnej straty jakosci.+1 - jest bosko :) Przylacze sie do choru poprzednikow i powtorze - ludzi meczacych sie na SD i X360/PS3 zrozumiem tylko pod jednym warunkiem: nie widzieli na oczy obrazu na porzadnym LCD (niekoniecznie FullHD). To jest przepasc w jakosci. CRT - tak, ale do TV i PS2/Xboxa. Do X360/PS3 tylko jako rozwiazanie tymczasowe, z koniecznosci. Juz lepiej IMHO pod monitor od kompa podlaczyc, przynajmniej ostrosc i szczegolowsc bedzie na poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) +1 - jest bosko :) Przylacze sie do choru poprzednikow i powtorze - ludzi meczacych sie na SD i X360/PS3 zrozumiem tylko pod jednym warunkiem: nie widzieli na oczy obrazu na porzadnym LCD (niekoniecznie FullHD). To jest przepasc w jakosci. CRT - tak, ale do TV i PS2/Xboxa. Do X360/PS3 tylko jako rozwiazanie tymczasowe, z koniecznosci. Juz lepiej IMHO pod monitor od kompa podlaczyc, przynajmniej ostrosc i szczegolowsc bedzie na poziomie. Dlatego chyba najpierw kupie PS2 ;) na razie mi ten CRT wystarczy a PS2? Jak Postal 3 ma być zrobiony pdo PS2 t jeszcze wiele innych gier pewnie będzie robionych pod tą konsole :) Edit: Przesyłam Wam link do pobrania zdjęć zrobione przez kumpa. Gra Motorstorm na PS3 telewizor CRT 28 calowy http://www.filefactory.com/file/3beef2/ jak dla mnie grafa jest niezła :) Edytowane 22 Lutego 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Teraz mnie zownowales :blink: Wiesz kiedy to wejdzie do produkcji masowej? Wiesz kiedy to zejdzie na poziom AKCEPTOWALNY dla zwyklego zjadacza chleba? Ostatnio Sony chyba pokazal OLEDowy wyswietlacz o przekątnej "AŻ" 11". A wiesz ile kosztuje? 2500$. 2500$ za 11" wyswietlacz?? O LaserTV nawet nie wspominam bo to juz totalne sci-fi. A poza tym jak juz bedziesz mogl sobie w MM obejrzec LaserTV czy OLED to wyjdzie HoloLCD albo inny shit i co wtedy? Znowu bedziesz czekac? Daj spokoj. TV LCD obecnie sa na takim poziomie, ze nie dosc ze kupisz duzy to i dobrej jakosci ekran za calkiem nie duze pieniadze i moge ci zagwarantowac ze bedziesz MEGA zadowolony z efektu. I tak jak mowi przemol: zobaczysz i pobawisz sie HD to nie ma juz drogi odwrotu. nie rozumiem cie..przeciez golym okiem widac ze produkujesz sie nadaremnie,bede pewnie nie mily ale jak by mi ktos wyjechal "ze kupi hd jak juz beda tv laser" to nawet nie wszczynalbym dyskusji-bo wszystkie argumenty i tak pojda na marne ;) Dlatego chyba najpierw kupie PS2 ;) na razie mi ten CRT wystarczy a PS2? Jak Postal 3 ma być zrobiony pdo PS2 t jeszcze wiele innych gier pewnie będzie robionych pod tą konsole :) Edit: Przesyłam Wam link do pobrania zdjęć zrobione przez kumpa. Gra Motorstorm na PS3 telewizor CRT 28 calowy http://www.filefactory.com/file/3beef2/ jak dla mnie grafa jest niezła :) wiesz co???-kup sobie ps2 jak zamierzasz...bo szkoda naprawde naszego czasu na bezuzyteczne dyskusje.Moim zdaniem kupno ps2 miales zaplanowane od poczatku i to cale wyjezdzanie z ps3 to tylko sciema byl(lubie nazywac rzeczy po imieniu :) ) ,wiec nie zawracaj gitary i jak juz wyjdzie "Postal3" to kup wersje ps2 jak zamierzasz,bo ty i tak nie zrozumiesz na czym polega roznica pomiedzy HD a SD oraz w wielkich roznicach ktore sa pomiedzy poprzednia i nowa generacja konsol a takze w roznicach wersji tej samej gry,bo np.ostatni "SplinterCell" w wersji na pc ,nextgeny i ps2 to zupelnie inne gry...ale jak juz powiedzialem szkoda sie produkowac :lol: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) nie rozumiem cie..przeciez golym okiem widac ze produkujesz sie nadaremnie,bede pewnie nie mily ale jak by mi ktos wyjechal "ze kupi hd jak juz beda tv laser" to nawet nie wszczynalbym dyskusji-bo wszystkie argumenty i tak pojda na marne ;) wiesz co???-kup sobie ps2 jak zamierzasz...bo szkoda naprawde naszego czasu na bezuzyteczne dyskusje.Moim zdaniem kupno ps2 miales zaplanowane od poczatku i to cale wyjezdzanie z ps3 to tylko sciema byl(lubie nazywac rzeczy po imieniu :) ) ,wiec nie zawracaj gitary i jak juz wyjdzie "Postal3" to kup wersje ps2 jak zamierzasz,bo ty i tak nie zrozumiesz na czym polega roznica pomiedzy HD a SD oraz w wielkich roznicach ktore sa pomiedzy poprzednia i nowa generacja konsol a takze w roznicach wersji tej samej gry,bo np.ostatni "SplinterCell" w wersji na pc ,nextgeny i ps2 to zupelnie inne gry...ale jak juz powiedzialem szkoda sie produkowac :lol: B-) No to przepraszam jeśli się ośmieszyłem i Was podenerwowałem :-P No cóż lubie prowokować do wszelakich dyskusji ale tym razem po raz pierwszy kogoś wkurzyłem no cóż już tu nic nie piszę :oops: A tak szczerze o telewizorach super pojecia nie mam bo i tak mało TV oglądam tylko chciałem się dowiedzieć co sądzicie o next genach na SD bo konsole mnie zainteresowały a z blaszaka już mało korzystam. To byłoby juz na prawdę na tyle :] Edytowane 22 Lutego 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Radzyn, tak sobie czytam do piwka te twoje posty (wiem, fatalny sposób na piątkowy wieczór :lol:) i nasuwa mi się jedne pytanie- czy ronin nie jest z tobą spokrewniony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Radzyn, tak sobie czytam do piwka te twoje posty (wiem, fatalny sposób na piątkowy wieczór :lol:) i nasuwa mi się jedne pytanie- czy ronin nie jest z tobą spokrewniony? Ja nie znaju żadnego ronina :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Był sobie tu kiedyś taki młodszy kolega, który też pisał posty graniczące z snami wariata, a dot. konsol właśnie. Sądziłem, że taki styl wypowiedzi się dziedziczy, ale najwyraźniej nie jest to warunek konieczny :lol: eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Był sobie tu kiedyś taki młodszy kolega, który też pisał posty graniczące z snami wariata, a dot. konsol właśnie. Sądziłem, że taki styl wypowiedzi się dziedziczy, ale najwyraźniej nie jest to warunek konieczny :lol: eot zaluje ze nie ma na forum jakiegos systemu punktacji za odpowiedzi:bo odemnie dostalbys 100/100 ;) ps.acha :ja sobie poczytuje posty tylko do jogurta,co prawda nie ma alkocholu ale tez sie dobrze bawie(zreszta przy niektorych ripostach co trzeba wiecej) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Hmm mam pytanie: Przymierzam się do kupna telewizora, chciałem najpierw Plazme 42" full hd od panasonika, ale niestety rzeczywistosc sprowadzila mnie na ziemie. Mam miejsce na telewizor o szerokości 88 cm (w ktorym teraz stoi 21" CRT trintron), więc zapewne jestem skazany na 32" maks ( 37" najmniejsza jaką znalazłem miała 91cm) Czy Sony 32D3000 będzie dobrym wyborem? Recenzje ma niezłe , ale widzę że niektórzy narzekają na smużenie na forum HDTV? JVC z tego co widziałem w tym wątku odpada, Samsung 700 ma gorsze czernie, jest cos ciekawego z Toshiby w wersji 32" ? Konsola na razie będzie PS2 , ale w perspektywie maj-czerwiec PS3. TV przez cyfrowy dekoder astercity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Ten Sony jest dobry, ma dobrą czerń (jak na LCD), ale podobno troche smuży. Możesz też zwrócić uwagę na Panasonic TX-32LX70P, jest oparty o matryce S-IPS, ma swietne kąty, nie smuży, ale trochę gorsza czerń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) @Michaelius --> zwróć jeszcze uwage na telewizor toshiba 32r 3500, bardzo ładnie gra nawet na słabym obrazie sd ( kablówka ) co jest bardzo ważne kupując telewizor bo nie tylko służy on do grania ;) Edytowane 4 Marca 2008 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Dzieki chociaz chyba bede i tak musial wziac Sony bo w domu pojawily sie opory przed zakupem innego telewizora :) Dzisiaj ogladalem sobie w Euro co tam mieli i musze powiedziec , ze Samsung R81/82 zrobil na mnie dobre wrazenie, Panasonic LX70 za to wydawal sie dosc sredni po podlaczeniu sygnalu SD. Niestety nie mieli soniaka w wersji D3000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Rany, kto u Ciebie jest takim fanboyem Sony? :P IMHO Sony sa niewarte swojej ceny - spokojnie mozna kupic rownie dobre, albo i lepsze, TV, za mniejsza kase. Sam mam przyjemnosc korzystac z Toshiby 42X3000PG i jestem zachwycony - gra sie na tym bosko, a DVD tez wygladaja calkiem niezle. Po przesiadce z plazmy roznic w obrazie in minus nie stwierdzono - wrecz przeciwnie. O jakosci TV sie nie wypowiadam, bo ta mamy doprowadzona tylko z anteny naziemnej, wiec wiadomo, jak to wyglada (nawet na CRT jest marnie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Chyba musze sie powazniej nad toshiba zastanowic bo gdzie nie pytam to 32D3000 jest wykupiony O_o - a jego tansi bracia zalegaja na polkach :) Wie ktos moze gdzie w Warszawie mozna obejrzec Sony 32D3000 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 A salony firmowe Sony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Bylem dzis w Centrum Sony na KENie , nie ma - byc moze dojada na koniec marca , ale oni nic nie gwarantuja :) Jutro skocze do Sony przy hali Mirowskiej. Przy Hali telewizor byl , ale nei dalo sie go obejrzec bo cytuje "obsluga nie nadaza wyciagac ich z kartonow" :D Edytowane 7 Marca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Problem Sony rozwiazany :) W zasadzie TV sam sie wyeliminowal - przy pierwszym ogladaniu byl ustawiony w tak koszmarnie cukierkowe i nasycone kolory , ze wszyscy ludzie wygladali jakby wybiegli z solarium :) A przy drugim ogladaniu jak juz byl ustawiony normalnie to tez nie zachwycil, tzn. gral bardzo dobrze ale tak samo czynili jego 1000-1500 zeta tansi bracia. Nie wiem czy oswietlenie bylo za jasne czy cos innego nie pozwolilo mu sie wykazac, ale w tych samych warunkach Panasonic LX 70 P bardziej mi sie podobal, a przy okazji udalo sie na nim poogladac jakies wyscigi i rugby i smuzenie bylo minimalne. Toshiba 32 R 3500 tez w koncu pokazala co potrafi , ale jednak LX ciut lepiej ( a przynajmniej takie zludzenie mialem :) ) Teraz tylko zastanawiam sie nad optymalnym miejscem do kupienia w Warszawie. W sklepach netowych kosztuje z 3000-3100 zeta, a w Saturnie 3300 ale mozna go tam zobaczyc od razu na miejscu i niby pare dni na oddanie tez jest. Hmm znacie moze jakis dobry sklep gdzie moznaby go kupic za <3300 i obejrzec przed zakupem ? Edit: W koncu wzialem LX70 w sklepie nie dla idiotow :) W sumie moge sie nabijac z reklamy , ale cena (3200) i warunki zakupu byly tam najlepsze z marketow. Edytowane 13 Marca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Co myślicie o tym monitorze do Xbox360 ? Czy będzie się dobrze grało ? Monitor ma rozdzielczość 1680x1050. Czy xbox360 taką obsłuży ?Czy będzie trzeba ustawiać niższą i będą zniekształcenia ? Samsung 2032BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Ja mam 2232bw i gra sie bez problemu chociaz w porownaniu z monitorem crt wyglada oczywiscie troche slabiej. Ja juz sie przyzwyczailem i nie narzekam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 A możesz ustawić rozdziałkę 1680x1050 ? Czytałem niedawno, że w nowej aktualizacji dash-a dla Xboxa będzie dostępna ta rozdzielczość, więc grafika prawdopodobnie się poprawi. Czy może już jest ta rozdziałka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Nie ma takiej rozdzielczosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Może ktoś chętny na używanego (super stan) Panasonica TX32LX70P. Proszę pisać na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja mam 2232bw i gra sie bez problemu chociaz w porownaniu z monitorem crt wyglada oczywiscie troche slabiej. Ja juz sie przyzwyczailem i nie narzekam :]Tylko widać różnicę między podłączeniem cyfrowym a analogowym (migotanie). Ogólnie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jakiej rozdzielczosci uzywacie przy 22'' (1680x1050)? Czego bym nie użył, zawsze krawędzie są zamazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...