extremeee Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zwracam sie z prosba o rozwiazanie mojego problemu :) Otoz posiadam telewizor OTAKE 29 cali z wejsciem euro - chcialbym podlaczyc go do komputery jednak po podlaczeniu obraz wywsietlany jest jedynie jako B/W w sterownikach dokonalem wszystkich mozliwych przestanien :), wymienilem nawet TV, efekt ten sam. Co najlepsze po podlaczeniu przez composive do innego telewizora obraz jest kolorowy i wszystko jest ok :) Czy to jakis "sprzetowy" problem ze nie ma koloru na EURO ? Sprzet jak w SIG`u :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKeR Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Stary problem na GeForce... Zmień tryb wyświetlania w sterowniku na PAL-B (nie pamiętam która dokładnie zakładka, mam Radeona) i powinno być git. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Stary problem na GeForce... Zmień tryb wyświetlania w sterowniku na PAL-B (nie pamiętam która dokładnie zakładka, mam Radeona) i powinno być git. Pozdro. Pozmienialem juz wszystko cos sie da :D Pamietam ten problem z geforcami :) mialem serxie 59xx i tam chodzilo o zmiane w sterownikach trybu wyswietlania na PAL-B oraz wyjscia z Auto na COMPOSIVE - w tym przypadku jednak to nic nie daje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Pozmienialem juz wszystko cos sie da :D Pamietam ten problem z geforcami :) mialem serxie 59xx i tam chodzilo o zmiane w sterownikach trybu wyswietlania na PAL-B oraz wyjscia z Auto na COMPOSIVE - w tym przypadku jednak to nic nie daje.. No to kombinuj z innymi trybami, musi dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No to kombinuj z innymi trybami, musi dzialac.podkreslam po raz kolejny ze sprawdzilem wsyztkie tryby :D do tego nawet wymienilem kabel na nowy i to samo :) tvtool nie obsluguje niestety mojej karty JESZCZE ... wiec juz nie wiem co mam robic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 podkreslam po raz kolejny ze sprawdzilem wsyztkie tryby :D do tego nawet wymienilem kabel na nowy i to samo :) tvtool nie obsluguje niestety mojej karty JESZCZE ... wiec juz nie wiem co mam robic ;/ Z tego co pamietam kiedys byly takie problemy ale to bylo od kabla trzeba bylo w nim zylki pozamieniac ale nie jestem tego pewien. Bo z takim czys kiedys mialem problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 To nie jest kwestia karty,tylko starego TV. Na Radeonie tez by sie sypalo. Jezeli nie da sie nic zmienic w ustawieniach TV, to musisz sie niestety bawic wtyczkami. http://solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 dokladnie jak wyzej - sprawdz czy masz wyjscie 4 czy 7 pin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...