deadfrog Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam. Mam problem bo mp3 i inne dzwieki na sluchawkach sa jakos tak jakby na 75 % glosnosci odtwarzane. Porownujac z np. 6610 z tymi samymi sluchawkami. To wada tylko mojego modelu? Bo np. moj kolega ma tak samo cicho... Dziwne bo np. w autobusie czy na przystanku w ogole nie slchac muzyki :mur: Da sie to jakos podkrecic? :lol: Moze jakis rezystor zamalowac albo inne cuda? :lol: Mial ktos cos takiego? Jest na to sposob bo mnie juz to wkurza?! Telefonik fajny a tu taki zonk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Dziwne bo u mnie w 6230i jest glosno, napewno na max podglasnaisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Tak na pewno. Nie jest to moze jakos tak naprawde cicho ale o wiele ciszej niz w 6610. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 a słuchawki masz oryginalne?? czy moze podłączasz jakieś za 10zł, albo normalne przez przejściówkę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Chyba oryginalne, dostalem razem z telefonikiem (uzywany) ale jakosc wkonania bdb napisy nokia na gumce i samch sluchawkach. Oryginalne. Ale chcialem sobie w sumie kupic taka przejsciowke na allegro za kilka zl - na niej bylo by jeszcze ciszej?? Edytowane 22 Lipca 2006 przez deadfrog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 deadfrog - będzie ciszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...