lifanek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam! Mam zamiar kupic nowa MoBo z racji iz moja aktualna jest jednym slowem ch..%@#)$ . Mianowicie jest to plyta gigabyte k8nf-939 nF4-4x. Chipset sie na niej grzeje niemilosiernie, a ze jest on w polowie zasloniety grafa, uniemozliwia instalacje alt. chlodzenia. Tak wiec mam zamiar kupic nowa plyte, co polecacie? Moj config w sigu. Plye chce kupic w okolicach 350zl. Na oku mam: DFI ASUS ASUS z SLi ktory niew wiem czemu jest tanszy od zwyklego. Czy chipset jak jest SLi jest lepszy? Z gory dziekuje za porady (jak to mowia - thx from mountains :PP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Polecę Epoxa 9NPA3 Ultra. Duże możliwości oc, stabilna jak skała. Chipset umieszczony w takim miejscu, że można bez problemu zmienić chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Taaaak, ja też polecam tego Epoxa. Naprawdę duże możliwości OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 no jedyna lepsza mobo do OC moze byc dfi ale ta płytajest bardzo problematyczna wiec epox the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 DFI problematyczna? Problemy biora sie z nieumiejetnosci obchodzenia sie z ta plyta i opcjami jakie ona oferuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Problematyczna też dlatego, że zmiana chłodzenia na chipsecie wymaga "czarowania". A standardowe jest głośne. W Epoxie nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Czarowania? Oj Panie kolego... Kupujesz cos TAKIEGO Zakladasz bez problemu i masz: FOTO1 FOTO2 FOTO3 i filmik Edytowane 21 Lipca 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) a co myslicie o tym aususie? bo jako jedyna z tych + ten epox ma port na grafe wyzej i to jest dla mnie wazne (teraz moja grafa sie dusi na dole budy, ma przed soba 1 wolny slot PCI, pozniej muze i tyle. chyba ze jeszcze to: MSI Edytowane 21 Lipca 2006 przez lifanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Czarowania? Oj Panie kolego... Kupujesz cos TAKIEGO Zakladasz bez problemu i masz: FOTO1 FOTO2 FOTO3 i filmik Pierwszy link '403'. A na pozostałych widze tylko tyle, że co tylko było możliwe, to zasłania chipset. Może się nie zgodzisz? Ale koniec OT, bo to nie miejsce na sprzeczki. @lifanek Bierz Epoxa. Edytowane 21 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...