meeron Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 witam nie wiedzialem do jakiego dzialu zamiescic post a ten najbardziej mi pasowal otoz sprawa jest nastepujaca karte graficzna mam podpieta pod tv, odpalam system zaczyna sie wgrywac windows, leca sobie te paski z logiem windowsa i jest kolor, w momencie jak ma mi zaladowac pulpit (domyslam sie ze wtedy dopiero system zalacza sterownik do karty) to jest to juz czarno-biale. Jak odinstaluje sterownik ekranu calkowicie to mam kolor w tv, w momencie instalacji jak obraz zaczyna mrugac bo sterownik sie "uaktywnia" to obraz z powrotem jest czarno-bialy probowalem z 5 roznego rodzaju sterownikow, nvidia, omega, dna, dalej to samo oczywiscie sprawdzalem te systemy pal D itp... ma ktos jakies pomysly co moze byc tego przyczyna ? format mi sie nie widzi a wiem ze rozwiazal by sprawe bo jakis czas temu bylo wszystko oki, w zasadzie to prawie juz sie przyzwyczailem do tych odcieni szarosci ale jednak co kolor to kolor ;) pozdrawiam i dnia milego zycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Pokombinuj z jakimiś programami do obslugi tv-out. Zobacz co się dzieje jak dasz TV jako urzadzenie podstawowe, a monitor jako drugie (nie wiem czy tak sie da w Nvidi). Przed instalacja nowych sterow odinstalowywales stare za pomoca driver cleanera? Bo tak wyglada jakby jakies pliki systemowe lub wpisy w rejestrze zostawaly ze te zmiany sterow nic nie daja. PS. Co do formatu to jest prosta sprawa. Stawiasz system i instalujesz cala reszte softu, ktory normalnie uzywasz (nie zmieniasz zbyt czesto) i robisz obraz partycji ghostem. Potem jak cos sie skaszani, przywracasz obraz w 10 minut. Zakladajac ze masz osobna partycje na sam system. Pozdro. Edytowane 24 Lipca 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@li Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 problem z tv outem http://forum.divx.pl/viewtopic.php?t=6525 http://solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...