eRazel Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 mam monitor Miro crt 17 cali od 4 lat do tej pory sprawował sie idealnie, jednak od kilku dni co jakies 2-3min obraz dziwnie skacze, zwęża sie przez pare sekund... wiecie co moze byc tego przyczyną, a najlepiej jakbyście potrafili temu zaradzic...troche to przeszkadza :/ a boje sie żeby stan monitorka sie nie pogorszył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jakie odswiezanie? Jaka rozdzielczosc? Sprawdzales na innym kompie/przejsciowka dvi-d-dub jak masz 2 wyjscie na karcie... Prawdopodobnie umiera ci monitor. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRazel Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 odsiweżanie 60, rozdzielczośc próbowałem wszytkie i na każdej są problemy, nie próbowałem monitorka na innym kompie... tylko o ile pamięć mnie nie myli to mam na monitor gwar az 5 lat w PTR... jak bedzie sie pogarszać to pewnie sie tam wybiore, nie wiem co mi powiedzą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ta iiiii-jama :wink: jest na TN starszej generacji ( 16,2 mln kolorów i kąty w pionie 135 st ) i z tego powodu odradzam pomimo że do gier z grubsza się nadaje ( szybkość ). LOL ta ijamka to tylko 17" ??? I za tyle kasyy --- chłopie nie patrz nawet w jej kierunku i kup 19" BENQ ****GP o którym dużo było na forum ( nawet moderacja chwali :wink: ). Takie objawy jeśli będą na innym kompie to bym nie zwlekał tylko odrazu leciał z reklamacją - ja kiedyś miałem podobne objawy na starej 17" Hyundai i skończyło się na spalonym trafopowielaczu ( koszt jak nowego monitora prawie ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 ja mialem cos podobnego bo kolo monitoru lezal zasilacz od modemu i jak go podsune pod monitor to wtedy obraz skacze i glupieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRazel Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 kurde nablizszy sklep PTR mam 50k na pólnoc<lol> bo z w zadupiu mieszkam i nie wiem kiedy sie tam wybiore:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Sprawdź kabel i wtyczki monitor<->karta. Jeśli masz gwarancje, to jedź do sklepu. Jeśli nie, to rozkręć monitor i przeczyść z kurzu przy pomocy sprężonego powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRazel Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 dzis siedzialem prawie cały dzien przed kompem i nie uswiadczyłem żadnych zakłóceń... byc moze to właśnie jakies elektryczne urządzenia tak na niego wpływaja, jak to wspomniał jeden z uczestników tego forum, nawet wyczytałem tak dzis w instrukcji że moze byc taki powod... zobacze, jak nieprzyjemna sytuacje z ostatniego tygonia bedzie sie powtarzac to musze sie wybrac do PTR:/ swoja drogą to nie mam żadnego elektrycznego urzadzenia na biórku z kompem O.o chyba że lampka lub telefon z sąsiedniej szafki...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...