Skocz do zawartości
eRazel

Dziwne "skakanie" Obrazu

Rekomendowane odpowiedzi

mam monitor Miro crt 17 cali od 4 lat

do tej pory sprawował sie idealnie, jednak od kilku dni co jakies 2-3min obraz dziwnie skacze, zwęża sie przez pare sekund...

wiecie co moze byc tego przyczyną, a najlepiej jakbyście potrafili temu zaradzic...troche to przeszkadza :/

a boje sie żeby stan monitorka sie nie pogorszył...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odsiweżanie 60, rozdzielczośc próbowałem wszytkie i na każdej są problemy, nie próbowałem monitorka na innym kompie...

tylko o ile pamięć mnie nie myli to mam na monitor gwar az 5 lat w PTR... jak bedzie sie pogarszać to pewnie sie tam wybiore, nie wiem co mi powiedzą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta iiiii-jama :wink: jest na TN starszej generacji ( 16,2 mln kolorów i kąty w pionie 135 st ) i z tego powodu odradzam pomimo że do gier z grubsza się nadaje ( szybkość ).

LOL ta ijamka to tylko 17" ??? I za tyle kasyy --- chłopie nie patrz nawet w jej kierunku i kup 19" BENQ ****GP o którym dużo było na forum ( nawet moderacja chwali :wink: ).

Takie objawy jeśli będą na innym kompie to bym nie zwlekał tylko odrazu leciał z reklamacją - ja kiedyś miałem podobne objawy na starej 17" Hyundai i skończyło się na spalonym trafopowielaczu ( koszt jak nowego monitora prawie ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis siedzialem prawie cały dzien przed kompem i nie uswiadczyłem żadnych zakłóceń...

byc moze to właśnie jakies elektryczne urządzenia tak na niego wpływaja, jak to wspomniał jeden z uczestników tego forum, nawet wyczytałem tak dzis w instrukcji że moze byc taki powod...

zobacze, jak nieprzyjemna sytuacje z ostatniego tygonia bedzie sie powtarzac to musze sie wybrac do PTR:/

swoja drogą to nie mam żadnego elektrycznego urzadzenia na biórku z kompem O.o chyba że lampka lub telefon z sąsiedniej szafki...:|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi