Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam, Mam pytanie. Ostatnio ukradziono mi komórkę na mieście i niestety, ale bardziej zależy mi na karcie SIM, bo miałem w niej wiele kontaktów i pewnie wiele osób nadal dzwoni i wysyła SMSy pod nią. Karta SIM była w TakTaku, ale moje pytanie tyczy się takiej sprawy - czy jest możliwość uzyskania od Ery duplikatu karty SIM z tym samym numerem? Prosiłbym o szczegóły jak to dokładnie zrobić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Mając telefon na abonament na 100% jest taka możliwość, ale w tak taku to chyba nie, chociażby dlatego że trudno udownić że telefon był rzeczywiście Twój. Imo bez sensu zakładać temat na forum i czekać po kilka godzin na odpowiedzi, skoro mógłbyś zadzwonić do biura obsługi sieci Era i miałbyś wszystko jasne w 3 minuty! Edytowane 21 Lipca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Wolę tutaj zapytać niż tam bulić za połączenie, które jest drogie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Tak, w TakTaku masz możliwość otrzymania duplikatu karty Sim, moja mama dostała ostatnio esemesa z Ery, ma kome w TakTaku, że w razie "W" można otrzymać duplikat karta . jak to zrobić to Ci nie powiem ale na pewno w Erze będą wiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 jak zarejstrowales w erze karte taka taka to nie ma problemu jak nie to nie da rady jak wczesniej ktos wspomnial musisz udowodnic ze numer byl twoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Udowodnić? Mam wszystkie papiery, PINy, PUKI itp. To co się dostaje w czasie kupowania startera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 To nie powinno być problemu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No to nic, jutro przejdę się do punktu Ery i popytam wyżelowanego Pana i zobaczymy co powie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 nie ma z tym problemu. sam mialem wymieniana. robia to za free. potrzebne sa papiery z pinem i pukiem. koles w erze kaze Ci sie zarejestrowac. jesli jest to jakis wiekszy punkt to dadza nowa karte nawet tego samego dnia. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...