Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 no cześć wam mam pytanko, koles planuje kupić dyzia i sie zastanawia miedzy tymi dwoma co w topicu - może ktoś powiedzieć co jest lepsze, szybsze itp - chodzi mu o 40GB przy okazji wszelkie wady i zalety itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 A ja na to MAXTOR :) ale z tych to juz bym vancovera brał bo ten dysk jeszcze mi nie siadł pewnie dlatego że go nigdy nie miałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 ja od soboty mam seagate'a jestem bardzo zadowolony jak narazie. Jest nieslyszakny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 chodzi mu tylko o te dwa dyski a nie o Maxtora itp, ja osobiście barracude mam i fakt jest niesłyszalna, ale kupiłem ją z zamiarem puszczenia kiedyś drugiej takie na Raidzie Stripping i co? chyba nic z tego nie wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Only IBM :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Ten IBM to narazie chyba najszybszy Hdd, Maxtor i Baracuda podobno przynim wymiekaja (jesli wierzyc testom) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 mialem barracude i qmpel tez ma i spoko, cichy szybki i wogóle , a co do IBM to nie wiem właśnie na niego poluję i mam nadzieję że bedzie lepszy niz jego poprzednik 60gxp 40GB "made in hungary" których padło juz baardzo wiele:(. i w pionie nie chcial chodzic dłuzej niz 3 miechy , ani w poziomie i to nie tylko u mnie. Mam nadzieję ze mialem pecha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...