pipanol-pl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) chcialem wam zaprezentowac moja stronke :) hehe mam nadzieje ze sie spodomba.. glowna tematyka jest moj komp jego konfiguracja i rozne ciekawostki takie jak podstawy WC. czy zdejmowanie IHSA. Wiem ze nie jest to profesjonalna stronka ale mysle ze jak na pieerwszy raz to calkiem nie zle. Rozbuduje w niej jeszcze dzial WC i dorobie kilka aa teraz czekam na wasza ocene. Moja strona Edytowane 27 Lipca 2006 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Na stronie głownej brak polskich znaków. Animacja z góry przeszkadza w czytaniu/ogladaniu strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Że tak powiem, sympatyczna stronka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 wiem wiem logo jest tym czasowe .. aaa nie ma polskich znakow poniewaz nie wyswietla mi ich nie wiem dla czego :(( aaa poza tym z przyzwyczajenia ich nie pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 wiem wiem logo jest tym czasowe .. aaa nie ma polskich znakow poniewaz nie wyswietla mi ich nie wiem dla czego :(( aaa poza tym z przyzwyczajenia ich nie pisze. <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 wyswietla mi prawie wszytkie tylko zamiast ś i ź mam "?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 index się rozjeżdza pod operą, reszta ok. całkiem w porządku jak na stronę domową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 oki dokonczylem dzial WC :) hehe mysle ze fajnie mi to wyszlo :)) aa apropo tego rozjezdzania to nie wie male na moim drugim kompie sie faktycznie rozjezdza na ff aa na kompie koleg tez na ff juz nie .. podobnie jak i u mnie wszytsko jest oki .. nie mam pojecia dlaczego to tak sie robi .. :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 wiem wiem logo jest tym czasowe .. aaa nie ma polskich znakow poniewaz nie wyswietla mi ich nie wiem dla czego :(( aaa poza tym z przyzwyczajenia ich nie pisze. no logo jest be.. Poza tym masz złe nawyki.. jak chcesz reprezentować jakiś poziom swoją stronką to musisz zacząć wciskać ten pieprzony alt... ja nie wiem czy to aż taki wysiłek... Nie wyświetla Ci bo masz kodowanie zwalone... Poza tym skoro nie używasz znaków diakrytycznych to nic dziwnego, że ich nie ma... :wink: polski jezyk trudna... (napisałem język czy jeżyk? :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) mysle ze w tym wypadku chodzilo o jezyk :) hehe bo tak to bez sensu by bylo to zdanie :)) oki znajde tylko chwile to popoproawiam wszystko :)) btw. jak poprawic to kodowanie ?? bo ja nie mam pojecia :(( edit: oki juz doszedlem jak to zorbic i dzialaja wszytskie znaki teraz tylko trzeba popoprawiac :)) Edytowane 24 Lipca 2006 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Team 64 to klan CS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 he nie wiem czy CS czy nie :) to moja nazwa :P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) mysle ze w tym wypadku chodzilo o jezyk :) hehe bo tak to bez sensu by bylo to zdanie :)) oki znajde tylko chwile to popoproawiam wszystko :))czyli Ty masz na myśli język czy jeżyk :D no właśnie... domyślasz się że chodzi o język, bo tak wynika z kontekstu. Czasami jednak z kontekstu nie wynika dokładnie o co chodzi i trzeba się głowić... Zatem informacja jaką dostarczasz w ten sposób jest nieprecyzyjna. Nieprecyzyjne informacje można podawać na blogaskach, a nie jeśli chodzi o sprawy natury technicznej to wymagana jest raczej inżynierska precyzja... Bo potem masz takie kwiatki że teraz 80% ludzi na forum uważa iż IBM zrobił procesor o częstotliwości 500GHz :) a wszystko przez to, że ktoś podał nieprecyzyjną informacje (zapewne celowo), to dalej nabierało coraz większego błędu, zwłaszcza po translacji z angielskiego na polski.. i tak rodzi się mit :) Edytowane 24 Lipca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 czy mozecie mi powiedziec czy wyswietla wam logo to doze na gorze strony ?? bo troszke je zmienilem i nie dosc ze mam wolna neo teraz bo limit przekroczylem to jeszcze mi nie wyswietla :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 pod operą 9.01 build 8543 nie wyświetla się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) oki teraz juz dziala napewno :) teraz jeszcze tylko zmienie adresik stronki i wszytsko bedzie bosko :)) EDIT : teraz adres stronki to www.team-64.webpark.pl Edytowane 27 Lipca 2006 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 taka szablonowa stronka, tak wygląda, ale jak na domową może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 no i to logo... te litery mały wjeżdżać? :D mnie denerwują migające shity po stronach.. jak natrętne reklamy za wszelką cenę chcą być zauważone... a to działa dokładnie przeciwnie i wiele osób zniechęca do danego produktu... podobnie jak to logo zniechęca do oglądania strony.. Jeśli musisz już zrobić animacje to zrób jednorazową a potem niech logo stoi w miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...