KrisJR Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam Od dłuższego czasu czytuje wasze forum jednak dpiero pare dni temu postanowiłem się zarejstrować no i nadzsedł czas na 1 posta :lol2: Nie przedłużając przejde do sedna sprawy: Obecnie korzystam z lokalnej radiówki jednak właśnie zamawiam laptopa i nosze się z chęciom zamiany dotychczasowego neta (na teście download na poziomie 143 upload 71 )na iPLUSA (zasięg edge mam ze sporym zapasem na całą okolice). Iplus: +mobilność +teoretycznie większa prędkość przesyłu na edge -nie wiem jak to będzie działać Stacjonarna Radiówka +wiem co mam -0 mobilnośći Abonamenty kształtują się na jednakowym poziomie jednak obawiam się o jakość usług iplusa, i stąd moje pytanie co na moim miejscu możecie polecić :rtfm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 dla jasnosci podaj, czy wartosci sa w kilobitach, czy w kilobajtach :) . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 MeHow napisał(a): dla jasnosci podaj, czy wartosci sa w kilobitach, czy w kilobajtach :) . Pozdrawiam Dokładny wynik z testu 143kbps -download 60kbps-upload Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ojciec ma iplusa za 59zł co powiem nie ma tak zle ten limit chyba 1gb spokojnie mozna przekroczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 iPlus to porażka mam transfery rzędu 4K/S (40 kbps) ale za to moge korzystac z internetu prawie cały czas :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...