Malik Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Dzieki uprzejmosci firmy PC-TUNING ( dzieki Przemek :) ). Dzisiaj w koncu dotarl do mnie nowy blok firmy Innovatek. Nowy produkt o nazwie G-FLOW. A oto jak sie prezentuje: Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne. Bloczek wyglada rewelacyjnie. Podobnie jak jego wykonanie. Ale najwazniejsze - czy jest wydajny. Czas pokaze. Testy wkrotce :) Edytowane 21 Lipca 2006 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Kiedy testy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Fotki robilem na szybko, zeby jak najszybciej podzielic sie z Wami. Jutro zrobie dokladniejsze. Gdyz te robione z lampa nie sa za dobre. Swiatlo sie strasznie odbija. Poki co te fotki do wgladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 tak bo dlugo trwa położyć biała kartke pod spód na tej fotce wyglada tak jak by mial plaskie dno a kanaly byly w topie dobrze widze ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Kanaly sa w topie i w dnie. Jutro zrobie lepsze fotki. Niz teraz bawic sie z biala kartka. Peace Termit :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Pierwsze wrazenie nie bardzo pozytywne. Bloczek wyglada rewelacyjnie. Podobnie jak jego wykonanie. juz chcialem go kupic, aleskoro pierwsze wrazenie nie bardzo pozytywne to nie biore :P fotki do D, juz trzeba bylo sie wstrzymac z zajladaniem tiopicu, a nie........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Juz sa nowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Blok wizualnie cacuszko- do tej pory miałem bloki swiftech'a za najładniejsze, ale ten G- Flow bije je na głowę. Też mnie bardzo ciekawią testy Malika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 blok wyglada fajnie, ale cena bije o 50% koszt calego mojego WC z 2 chlodnicami, eheimem i rezem innova. wyjmij jutro kartke z drukarki i wsadz ja pod blok. wylacz lampe i aparat daj na statyw. ciekawi mnie wydajnosc choc na 99% i tak bloku nie kupie z racji chorej ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 blok wyglada fajnie, ale cena bije o 50% koszt calego mojego WC z 2 chlodnicami, eheimem i rezem innova. wyjmij jutro kartke z drukarki i wsadz ja pod blok. wylacz lampe i aparat daj na statyw. ciekawi mnie wydajnosc choc na 99% i tak bloku nie kupie z racji chorej ceny... Kanały w topie nie przekonują mnie co do wydajności tego bloczka... Cena? Jak u innovateka - dla mnie lepsiejsze są produkty full poland made :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) wydaje mi sie czy zepsules jeden gwint ?? no fotki nadal do niczego jak by byly na bialym tle to cos bym z nich zrobil ale tak to sie zabardzo nieda Edytowane 22 Lipca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 To zle Ci sie wydaje bo gwinty sa w porzadku. A zdjecia sa jakie sa. Jak chcesz to Ci rysunek techniczny podesle - jak chcesz cos z tego zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Nowa sesja zdjeciowa dla PPC Userow : (zdjecia poprawione by termit_tm) Edytowane 22 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Czy ja dobrze widzę - ten bloczek kosztuje ponad 450PLN ?? :blink: Blok w cenie niezłej grafy ... On jest wydajniejszy od Storma (bo duużo droższy jest ...) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Czy ja dobrze widzę - ten bloczek kosztuje ponad 450PLN ?? :blink: Blok w cenie niezłej grafy ... On jest wydajniejszy od Storma (bo duużo droższy jest ...) ?? Yoto... w tym momencie placisz za to I z przodu nazwy... :( ale widzialem in Rl wygladaja pieknie... tylko eghm wlasnie... przerost formy nad trescia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Czy ja dobrze widzę - ten bloczek kosztuje ponad 450PLN ?? :blink: Blok w cenie niezłej grafy ... On jest wydajniejszy od Storma (bo duużo droższy jest ...) ?? A widziales ten inny na grafe za 950PLN?? To juz jest cena super grafy lub bdb procka. W moim przypatku proca, plyty, pamieci i grafy :blink: Edytowane 22 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Możecie pokazać konstrukcję wewnętrzną bloczku - czy jest "tajna" - nieujawniona przez producenta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 no moim ostatnim zdjeciu jest - widze ze upaly daja sie we znaki B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Nie sądzę, żeby to przebiło czołówkę polskich bloczków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 a ja ze ktos to kupi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVere Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 a ja ze ktos to kupi :lol:I tu się mylisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 I tu się mylisz...Nie sadze... Popieram termita mysle ze znajda sie chetni na ten bloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVere Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Nie sadze... Popieram termita mysle ze znajda sie chetni na ten bloczek Właśnie taka jest moja opinia, że znajdą się tacy co kupią, czytaj uważniej posty termin twierdzi odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Właśnie taka jest moja opinia, że znajdą się tacy co kupią, czytaj uważniej posty termin twierdzi odwrotnie No faktycznie przyznaje racje;] :wink: pomyliło mi sie cos :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 No faktycznie przyznaje racje;] :wink: pomyliło mi sie cos :-PChyba upaly daja znac o sobie :) Znajda sie tacy co kupia. Ale cena faktycznie zabija. Toz to drozsze niz cale moje fwc z blokiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A co w budowie tego bloku jest takiego wyjątkowego, że kosztuje on ponad 400zł? No ale to pewnie za napis na kartonie sie płaci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) macie racje... na bloczek znajda sie kupcy to jest prawie pewnie :) co do jego wydajnosci... jakby sie okazal wydajniejszy od storma to nawet cena nie taka zla bo placisz 2 razy tyle ale za to ladniejszy :) jak dla mnie totalna porazka bo za ta kase to sie wydajne wc sklada... Edytowane 22 Lipca 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Dzisiaj zamontowalem bloczek - tak sie prezentuje. Jak znajde troche wolnego czasu dzisiaj to zaczne testowac. A tak wyglada kibelek z g-flow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Jeśli chodzi o doznania estetyczne, można bez kozery napisać, iż blok jest olśniewający. Czekamy na testy temperatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Jak narazie po 3dmarkach i grach - czyli pod takim domowym obciazeniu :) G-Flow wygrywa z x3n o srednio 2 stopnie. Edytowane 23 Lipca 2006 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...