Skocz do zawartości
Malik

Innovatek G-flow

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki uprzejmosci firmy PC-TUNING ( dzieki Przemek :) ). Dzisiaj w koncu dotarl do mnie nowy blok firmy Innovatek.

Nowy produkt o nazwie G-FLOW. A oto jak sie prezentuje:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne. Bloczek wyglada rewelacyjnie. Podobnie jak jego wykonanie.

Ale najwazniejsze - czy jest wydajny. Czas pokaze. Testy wkrotce :)

Edytowane przez Malik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze wrazenie nie bardzo pozytywne. Bloczek wyglada rewelacyjnie. Podobnie jak jego wykonanie.

juz chcialem go kupic, aleskoro pierwsze wrazenie nie bardzo pozytywne to nie biore :P

fotki do D, juz trzeba bylo sie wstrzymac z zajladaniem tiopicu, a nie...........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blok wyglada fajnie, ale cena bije o 50% koszt calego mojego WC z 2 chlodnicami, eheimem i rezem innova.

wyjmij jutro kartke z drukarki i wsadz ja pod blok. wylacz lampe i aparat daj na statyw.

ciekawi mnie wydajnosc choc na 99% i tak bloku nie kupie z racji chorej ceny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blok wyglada fajnie, ale cena bije o 50% koszt calego mojego WC z 2 chlodnicami, eheimem i rezem innova.

wyjmij jutro kartke z drukarki i wsadz ja pod blok. wylacz lampe i aparat daj na statyw.

ciekawi mnie wydajnosc choc na 99% i tak bloku nie kupie z racji chorej ceny...

Kanały w topie nie przekonują mnie co do wydajności tego bloczka...

Cena? Jak u innovateka - dla mnie lepsiejsze są produkty full poland made :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja dobrze widzę - ten bloczek kosztuje ponad 450PLN ?? :blink: Blok w cenie niezłej grafy ...

On jest wydajniejszy od Storma (bo duużo droższy jest ...) ??

Yoto... w tym momencie placisz za to I z przodu nazwy... :( ale widzialem in Rl wygladaja pieknie... tylko eghm wlasnie... przerost formy nad trescia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

Czy ja dobrze widzę - ten bloczek kosztuje ponad 450PLN ?? :blink: Blok w cenie niezłej grafy ...

On jest wydajniejszy od Storma (bo duużo droższy jest ...) ??

A widziales ten inny na grafe za 950PLN??

To juz jest cena super grafy lub bdb procka. W moim przypatku proca, plyty, pamieci i grafy :blink:

Edytowane przez aerial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie racje... na bloczek znajda sie kupcy to jest prawie pewnie :) co do jego wydajnosci... jakby sie okazal wydajniejszy od storma to nawet cena nie taka zla bo placisz 2 razy tyle ale za to ladniejszy :) jak dla mnie totalna porazka bo za ta kase to sie wydajne wc sklada...

Edytowane przez Kiczis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi