Skocz do zawartości
bruce

twoja ocena z informatyki

jaka masz ocene z infy? :P  

1. 1. jaka masz ocene z infy? :P

• 6
      31
    • 5
      32
    • 4
      15
    • 3 :lol:
      5
    • 2 ROTFL!
      2
    • 1 buahahahah looser :P
      2

Rekomendowane odpowiedzi

bylo roozne glownie za nieprowadzenie zeszytu i bunty przeciwko pakietowi office oraz visual basicowi (najwiekszy szit jaki widzialem). ale na maturalnym 6 glownie za odtwarzacz mp3 w delphi. teraz gorzej dzieki wynalazkom takim jak sml, ada, prolog. no i jak zwykle moje braki z matmy wychodza przy 'algorytmach i strukturach danych'.

A do czego Ci ta matma na tych algorytmach :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako admin zawsze mialem 6 a na koniec 4 kalsy nawet dwie szuchy :)

a teraz (Polibuda) piszemy gierke w pascalu (po IPX'ie) na zaliczenie, wszystko ladnie dziala wiec powinna byc 5 ale nei fiadomo czy nie doczepi sie do dokumentacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 5 i nawet nie chec mi sie starac o 6 informatyczka ma tam swoich ulubiencow "informatykow", na lekcjach nie ma sie czym wykazac (pogrubianie i zmienianie kolorow czcionek w wordzie 8O ) najbardziej mi sie podobala akcja jak baba od inf. wyciagnela taka "profesjonalna" tablice z plyta glowna przyjzala sie niej, zawolala nas do siebie i pokazujac na chipset dumnym glosem mowi "tutaj znajduje sie procesor najwazniejsza czesc komputera"

lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 5 i nawet nie chec mi sie starac o 6 informatyczka ma tam swoich ulubiencow "informatykow", na lekcjach nie ma sie czym wykazac (pogrubianie i zmienianie kolorow czcionek w wordzie 8O ) najbardziej mi sie podobala akcja jak baba od inf. wyciagnela taka "profesjonalna" tablice z plyta glowna przyjzala sie niej, zawolala nas do siebie i pokazujac na chipset dumnym glosem mowi "tutaj znajduje sie procesor najwazniejsza czesc komputera"  

lol

Gdzie ty do szkoly chodzisz? 8)

PS: Jak ja patrze na posty w tym topicu to tylko jedno mi sie cisnie na klawiature :lol: :lol: :lol: . Moze napiszemy do Kwasniewskiego petycje co by zrobil szkole dla tweakowcow? Oczywiscie my byli bysmy nauczycielami :D w zamian kupi nam najszybsze kompy dostepne na rynku i do tego wykupi jakas siec co by kazdy nauczyciel mial 1TB/s :D. Bo jak tak patrze na poziom informatykow oczywiscie nie wszystkich to plakac sie chce. No ale co sie dziwic jak panią informatyk zostaje nauczycielka od wf albo jeszce inne chece. Boze i my chcemy do unii? A po co? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol

znając znajomość niektórych "informatyków" w mojej klasie to by w to uwierzyli :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam 3 :lol::lol::lol:

A to dla tego ze po 3 tyg. nieobecnosci rpzyszedlem na spr. z programu LOGO (don`t ask:)) i dostalem 1 bo nigdy tego czegos na oczy nie widzialem a sprawdzian pisalismy bez urzycia komputera :lol: Zaj.... szkola po prostu

Zawsze mialem 5-6 na koniec bedzie cel :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawasze 4 :P, w 1 klasie niechialem sie uczyc pascala bleeeeeeee, w 2 klasie przyszedl nowy nauczyciel jakis po studiach zaraz, wymiatal w q2, i zawsze go rozwalałem byl niemiły dlamnie :), to go zlewałem, w 3 klasie zgadłem hasło administratora do serwera sieci ogolnoszkolnej - sekretariat, biblioteka, 2 sale informatyczne, poblokowałem konta, potworzylem nowe, itp, skapnol sie ze to ja bo za 1 razem musialem logowa csie ze swojego konta, no i potem mialem przesrane lekko, ale 4 było, a w 4 klasie zaladowalem netbusa na serwer, i kilka kompow w szkole, potem w domu siedzialem i sie bawilem, ktoregos dnia nagle pokasowali netbusiki, i jakos facet znowu stal sie niemily dlamnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawasze 4 :P, w 1 klasie niechialem sie uczyc pascala bleeeeeeee, w 2 klasie przyszedl nowy nauczyciel jakis po studiach zaraz, wymiatal w q2, i zawsze go rozwalałem byl niemiły dlamnie :), to go zlewałem, w 3 klasie zgadłem hasło administratora do serwera sieci ogolnoszkolnej - sekretariat, biblioteka, 2 sale informatyczne, poblokowałem konta, potworzylem nowe, itp, skapnol sie ze to ja bo za 1 razem musialem logowa csie ze swojego konta, no i potem mialem przesrane lekko, ale 4 było, a w 4 klasie zaladowalem netbusa na serwer, i kilka kompow w szkole, potem w domu siedzialem i sie bawilem, ktoregos dnia nagle pokasowali netbusiki, i jakos facet znowu stal sie niemily dlamnie :lol:

Twoja historyjka najbardziej mi sie podoba 8) . Ghyhy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MHAAAA

ja sie wlamalem na glowny serwer szkoly :PPP

wogole zabezpieczen nie bylo :P

mhaaaa

totalne dno

a haslo administratora brzmialo..........gim2b :P

mhaaaaaa

tak samo jak dawny adres e mail

mhaaaaa

myslalem,z e sie posikam :P

z biblioteki na glowny serwer :P

buahhahaha

dobrze, ze mnei biblitekarki lubia i nie sprawdzaly co robie :P

powiedzialem, ze prace na historie pisze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W liceum miałem 6 (infa tylko w pierwszej i drugiej klasie). Na studiach to TP 3+, C++ 3+, teraz mam coś takiego jak techniki mikrokomputerowe, czy jakoś tak i 4 :). Zapewniam że studia to nie to samo co liceum.

domyslam sie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam fakultet i mam 4 (I i II klasa 5) :) Cóż TP nie jest zbyt pasjonujący... ;)

Swoją drogą to niezła zabawa jest na informie u nas w szkole - ja chodzę dla rozrywki.

Nigdy nie zapomnę za to naszego nauczyciela z podstawówki (fajne miał nazwisko - Bury :)). Bekowy gość, bardzo w porządku. Jak zrobiłeś zadanie na lekcji dobrze to dostawałeś "6", a jak zrobiłeś coś więcej to stawiał dwie "6" (oczywiście wtedy było "6" na koniec) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylo roozne glownie za nieprowadzenie zeszytu i bunty przeciwko pakietowi office oraz visual basicowi (najwiekszy szit jaki widzialem). ale na maturalnym 6 glownie za odtwarzacz mp3 w delphi. teraz gorzej dzieki wynalazkom takim jak sml, ada, prolog. no i jak zwykle moje braki z matmy wychodza przy 'algorytmach i strukturach danych'.

1. licznie zlozonosci algorytmow

2. np wczoraj mialem na wykladzie algortym FFT (fast fourier transformation). chodzi o zamiane wielomianow z postaci kanonicznej na interpolacyjna (i odwrotnie) przy pomocy DFT (dyskretna transformanta fouriera 8O ), a uzywa sie do tego n-tych pierwiastkow pierwotnych z 1 (liczby zespolone).

a tak poza tym to w sumie do niczego 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... a ja mam 3 przedmioty informatyczne Dołączona grafika ghyhyh...

technologia informacyjna [czy jakoś tak Dołączona grafika]: 3 [miałem zdawać na 4 ale musiałem jechać do lekarza Dołączona grafika hehe... ]

wyszukiwanie informacji: 4 [miałem same 5 i 4 ?!? Dołączona grafika kórwa !!! Dołączona grafika buhahahaha]

przetwarzanie informacji: 5 [chyba Dołączona grafika]

liceum.prof. zarządzanie informacją Dołączona grafika buhahahaha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to widze ze mialiscie delikatnie powiedziawszy lamera zamiast admina :)

serwer mieliscie na winnt(2000) ze udalo sie netbusa zainstalowac ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no... to jest dobijajace :D jak pamietam na lekcjach nie bylo czym sie wykazac bo sie rysowalo kartki swiateczne w Paincie...blee...;) a o [brzydkie określenie na linuksa]u malo kto slyszal...jesli wogle ktos slyszal "macie kody do linuxa...." ;p a dostawanie 5 za zmiane tapety to raczej nikogo nie bawiło :D... ohooho teraz wycieczka do LO mysle ze sie cos poprawi a jak nie...to znow bede gral na lekcjach w q3...o przypomnialo mi sie...u qmpeli gosciu od infy. wylanczal 5 minut przed dzwonkiem zasilke w calej pracowni i bylo koniec pracy...kto nie zapisal to jego sprawa :D heh...nic dziwnego ze c0mpy dlugo nie pozyly...a i ms. teacher od infy tez byla dobra...nie wlaczyla monitora i 3 razy robila twardy restart bo "chyba sie popsulo" ...hehe...pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to widze ze mialiscie delikatnie powiedziawszy lamera zamiast admina :)

serwer mieliscie na winnt(2000) ze udalo sie netbusa zainstalowac ??

no :) win2k, many wyszedł na lekcji po cole do automatu ( zreszta jak co lekcje) a ja "przypadkiem" mialem dyskietke z bacikiem, z odpowiednimi parametrami do uruchomienia netbusa heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. licznie zlozonosci algorytmow

2. np wczoraj mialem na wykladzie algortym FFT (fast fourier transformation). chodzi o zamiane wielomianow z postaci kanonicznej na interpolacyjna (i odwrotnie) przy pomocy DFT (dyskretna transformanta fouriera 8O ), a uzywa sie do tego n-tych pierwiastkow pierwotnych z 1 (liczby zespolone).

Ja nie musiałem się przejmować liczeniem złożoności algorytmów, wystarczyło podać złożoność czasową, a wogóle to my mieliśmy trochę inne, zajmowaliśmy mieszaniem, sortowaniem i drzewami, miałem z tego 4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnią infę miałem ok 2.5 roku temu w 2 klasie LO. Niestety na maturalnym miałem tylko 5 przez Turbo Pascala i !! tworzenie stron www (wtedy byłem z tego kompletnie zielony), a że się uczyć nie chciało, to musiałem na koniec nadrabiać. Za to w pierwszej klasie miałem 6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2. np wczoraj mialem na wykladzie algortym FFT (fast fourier transformation). chodzi o zamiane wielomianow z postaci kanonicznej na interpolacyjna (i odwrotnie) przy pomocy DFT (dyskretna transformanta fouriera  8O  ), a uzywa sie do tego n-tych pierwiastkow pierwotnych z 1 (liczby zespolone).

Z tego co wiem to FFT służy do zamiany sygnału na postać czasową tz. X(jw)=FFT(x(t)). Nie był to tak czasem wykład z matmy ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi