Skocz do zawartości
bruce

twoja ocena z informatyki

jaka masz ocene z infy? :P  

1. 1. jaka masz ocene z infy? :P

• 6
      31
    • 5
      32
    • 4
      15
    • 3 :lol:
      5
    • 2 ROTFL!
      2
    • 1 buahahahah looser :P
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Do gimnazjum to wszyscy nauczyciele infy są LAMERAMI (i czego możemy się spidziewać? Patrzcie ile zarabiają - grosze!). Dlatego zawsze będę miał 6 i tylko 6!!! Dostałem już zjebę za pisanie wirusów w LOGO (debilny edukacyjny język programowania - no questions please). Jedna procedurka, odwołanie do rundll i takie tam. Oprócz tego podkręcałem procka na serwerze (Celek 533) z dosyć miernym efektem ale nie miałem czasu (zabiorę się za niego już niedługo, w końcu jest ich tam aż 10 hehe ;) raj dla overclockera!!) Pa, pozdrawiam.

he, widze ze jestes bardzo pewny siebie... zauwaz kochany ze w tym gimnazjum to oprocz ciebie jest chyba jeszcze kilku uczniow i nie kazdy musi lubiec/wiedziec/ROZUMIEC o co w tych magicznych skrzynkach co sie je nazywa komputerami chodzi. to ze ty sie wybijasz ponad grupe nie znaczy ze nauczyciel to lamer jak ty to ladnie napisales.

a poza tym nie bardzo widze wirusa napisanego w logo, powiedz mi jak sie przenosi ?? (zakladam ze potrafi sie powielac skoro to wirus 8) )

Wirus to może nie dokładnie wirus ale uruchamiał się przy starcie LOGO nadpisywał inne procedury restartował kompa więc siał trochę grozy :)

Mistrzem to ja nie jestem wcale nawet pewnie jestem zwykłą lamą tylko o tym nie wiem, ale u mnie 1/4 uczniów ma 6 z infy i oni to dopiero są luserzy dlatego jestem peny siebie, dopóki jestem w tej zabitej dechami budzie. Poza tym co powiesz o kolesiówie, która z przerażeniem kazała mi

"JAK NAJSZYBCIEJ PRZYWRÓCIĆ TEN KOMPUTER DO POPRZEDNIEGO STANU" jak jej tapetę zmieniłem...

Ale to i tak nic ona jeszcze coś wie i można z nią pogadać o tym i owym nawet [brzydkie określenie na linuksa]a troche zna, ale jak czytam po necie to jakieś 75% informatyków w szkołach to dopiero lamy są bo nie umieją wygaszacza ekranu zmienić ;).

Rozumiem ofkoz ich sytuację co ma zrobić matematyk który dostanie 700zł??? Czy za taką kasę przyjdzie tu pracować magister nauk informatycznych? Rozumiem to doskonale, niestety jest jak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facetka mnie nie lubi - 5 :evil:

Mnie nienawidzi, glupia szmata-4

Owa pani jest w LPR a ja mam lekko mowiac lewe poglady ;-D

Zrobilem nawet szybko stronke (badziew totalny ale to bylo w2j(koncowka) klasie gim, a teraz mamy 3cia i dopiero uczymy sie html'a [tak, tak wiem ze to zalosne]). Na owej stronce strzelilem txt:

NIe lubie LPR, PiS, Samoobrona

ksiezy, radia maryja, o rydzyka,kosciola, lekcji religii

W txt co lubie wypisalem rozne bzdety i zespoly ktorych slucham;]

(no i oczywiscie ze popieram polske w UE i SLD)

Pani zauwazyla tam metallice i w tym roku na wywiadowce do mojej marki poszedl txt-czy pani wie ze on slucha metallica'ki ?? :D:D:D:D MIalem z tego niezla brechte potem :D

Historia 100% autentyczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facetka mnie nie lubi - 5 :evil:

Mnie nienawidzi, glupia szmata-4

Owa pani jest w LPR a ja mam lekko mowiac lewe poglady ;-D

Zrobilem nawet szybko stronke (badziew totalny ale to bylo w2j(koncowka) klasie gim, a teraz mamy 3cia i dopiero uczymy sie html'a [tak, tak wiem ze to zalosne]). Na owej stronce strzelilem txt:

NIe lubie LPR, PiS, Samoobrona

ksiezy, radia maryja, o rydzyka,kosciola, lekcji religii

W txt co lubie wypisalem rozne bzdety i zespoly ktorych slucham;]

(no i oczywiscie ze popieram polske w UE i SLD)

Pani zauwazyla tam metallice i w tym roku na wywiadowce do mojej marki poszedl txt-czy pani wie ze on slucha metallica'ki ?? :D:D:D:D MIalem z tego niezla brechte potem :D

Historia 100% autentyczna.

Opieprz za Metallice.... strange :?

A ty do jakieś katolickiej szkoły chodzisz? ( uczą tam księża?)

Bo wydaje się to ...... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe nie ;] Zadna katolicka buda to to nie jest. ZWYKLA SZKOLA PANSTWOWA o dziwo.

"Opieprz za Metallice.... strange"

Racja, szczegolnie ze byl tam jeszcze manson :lol:

;]

Ksieza tam nieucza;] co najwyzej katechetki (glupie pałki :twisted: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam niestety 4, a wszystko przez glupie zadanie z pascala.

Byloby conajmniej 5, gdyby nie na 1 dzien przed szkolnym konkursem informatycznym na najlepsza strone www nie zrypal mi sie dysk (ibm) z gotowa stronka!!!!!!!

Myslalem, ze mi mozg wyparuje, ale pracuje nad strona!

Na koniec bedzie 6!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie na wstępie uprzedziła że mam 6. Jako jedyny wiedziałem z całej klasy (nauczycielki nie pominając) co się robi z Flash`em, PHP i HTML. Tera uwaga, zara was zarżnę!! Otóż był konkurs na stronę mojej szkoły. Ale że były z tym związane nagrody. To strony robiliśmy w pracowni pod "czujnym" okiem nauczycielki, aby nikt nie lookał do kumpla. Zapytałem jej się czy mogę zainstalować Apacha i PHP. A ona na to, "Webmajster wam wystarczy" !!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi