futureman Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) jak włączam filmik na przykłąd z gamespotu - ale nie tylko z tej strony - to nie da sięoglądać (nie będę opisywał wystarczy zobaczyć screena co zrobić żeby poprawnie odtwarzało filmy ? Edytowane 21 Lipca 2006 przez futureman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaczalbym od przeinstalowania kodekow. Najlepiej jakas paczke .bo widac tu jakies jaja sa. A mozesz tez ponownie zainstalowac WMP 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Mój wujek miał ten sam problem. Wszystkie filmy z Interii tak wyglądały. Pomogło tak jak kolega wyżej napisał - zainstalowanie nowego WMP i przeinstalowanie paczki kodekó (w jego przypadku K-Lite) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 właśnie mam kodeki k-lite chyba spróbuję zainstalować inne kodeki, tylko jakie są dobre oprócz k-lite ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Na GameSpot i wielu innych stronach oglądane filmiki są w formacie Windows Media. Powinno pomóc uaktualnienie kodeków z MS - ewentualnie przeinstalowanie WMP (bądź zainstalowanie WMP 10). W K-Lite zawarty jest Windows Media 9 VCM (Video Compression Manager) - to nie jest to samo co w podanym wcześniej linku (chociaż we wspomnianym uaktualnieniu VCM jest zawarte). [EDIT] W sygnaturce widzę, że masz Radeona - może zainteresuje Cię cytat z innego forum Nie trzeba isntalować żadnych kodeków, a już w żadnym razie pakietów kodeków [to największy syf]. Problem jest nie w kodeku Windows Media Video tylko w ustawieniach sterownika karty ATI. W CATALYST Control Center dołączonej do sterowników v. 6.1 w ustawieniach grafiki, w zakładce wideo - wszystkie ustawienia - ustawienia pakietu windows media należy odznaczyć pozycję - akceleracja wideo pakietu windows media. Powinno działać. Edytowane 22 Lipca 2006 przez Placio74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 dzięki zaraz sprawdzę, tylko że po odinstalowaniu k-lite i zainstalowaniu kodeka divx wszystko działa bez problemu, zaktualizowałem też WMP do wersji 10, mam jeszcze jeden problem ale to już z innej beczki więc w następnym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...