samhain Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 nie bede sie rozpisywal... link: http://www.realitynet.pl/e107_plugins/foru....php?20596.last foto: powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 blok na: -chipsety intela -cos pod sli -czy tam w tle widac heat pipe ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 blok na: -chipsety intela -cos pod sli -czy tam w tle widac heat pipe ?:D zle przeczytales zasady konkursu... ;) odpowiem na ostatnie pytanie... twierdzaco ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Imo to pewnie cos na memki grafy, albo mosfety - to przynajmniej bylo zapowiadane / w planach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Bloczek chłodzący gorąco szklanke/kubek z kawą ew. herbatą? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Sam, nie wiem gdzie odpowiadać, o 00:36 odpowiedzialem na stronce realitynet, wiec i tu napiszę :P Bloczek na pamięc ram, prawdopodobnie i raczej napewno grafiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Blok na memki,albo przykrecasz z drugiej strony radiator i mini chlodniczka :P ale prawie na 100% memki i taka ma odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 hmmm odp na RN... ale kombinujcie dalej ;) osoba ktora odgadnie oglosi zwyciezkie 'hurra' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 bloczek chlodzacy pcb po przeciwnej stronie np proca/gpu. nieee, bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Na zdjeciu jest blok. Co tu duzo kombinowac? :wink: Heatpipe dla zmylki. Bardzo by pasowal pod nf4 SLi gdyby dolny krocc byl skierowany w dol... 1 dzien zaczynam myslec o WC. Wybaczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 ten bloczk ma chłodzić ... wodę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bok_RN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Heatpipe dla zmylki.zdecydowanie nie dla zmyłki. bez niego ten ... blok ... nie ma prawa działać. Edytowane 21 Lipca 2006 przez bok_RN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 czyzby to mialbyc element mini chlodniczki? do tego np scythe ninja i na to wentyle, niee kolejny bez sensowny pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 te heatpipe'y zapewne odbieraja cieplo z jakiegoś grzejącego się podzespołu a ten bloczek chłodzi heatpipe'a zamiast wentylatora... czyli blokchłodzący heatpipe'a :D:D:D zastanawia tylko czemu jest tylko jeden ciepłowó... ten podzespół sie pewnie za mocno nie grzeje... chipset nf4 sli? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 bok_RN Nie mow ze zakreciliscie w bloku heatpipe'a pod X2/dual core czy jak to sie zwie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 bardzo proste jest to bloczek na NB SLI do DFI !! :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bok_RN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Nie mow ze zakreciliscie w bloku heatpipe'a pod X2/dual core czy jak to sie zwie :lol:"nie potwierdzam, nie zaprzeczam" * * - że tak pozwolę sobię zacytować z wypowiedzi rządu wiadomo którego państwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 ten blok jest na gpu, a na heat pipach sa male kwalki miedzi chlodzace memki na karcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 ten blok jest na gpu, a na heat pipach sa male kwalki miedzi chlodzace memki na karcie ?Eee.. i dwa rodzaje bloków pod ATI/nVidia? Poza tym - za łatwe to by było.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 jest to czesc chlodzenia na chipset do dfi nf4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Luzik. I tak nie mam wlasnego kibla ;] ryba jak cos to wypowiedz ignoranta wiec no offencive :wink: Kawalki miedzi? Jakos nie widze takiego obciazenia dla grafiki. Ten cieplowod musialby (chyba - przypominam jestem ignorantem) byc zagiety przynajmniej w U przez caly blok zeby chlodzic wszystkie kosci...ide spac. piernicze farmazony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Luzik. I tak nie mam wlasnego kibla ;] ryba jak cos to wypowiedz ignoranta wiec no offencive :wink: Kawalki miedzi? Jakos nie widze takiego obciazenia dla grafiki. Ten cieplowod musialby (chyba - przypominam jestem ignorantem) byc zagiety przynajmniej w U przez caly blok zeby chlodzic wszystkie kosci...ide spac. piernicze farmazony stary jest 1 w nocy, rozne pomysly przychodza do glowy nie tylko mi, ale tez autorowi topicu, ktory jest totalnie nieprzewidywalny i nie mozna sie spodziewac kompletnie na co to jest, wiec sobie strzelam ;p (wypowiedz bez negatywnego zabarwienia :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 W sumie racja. Ja dzisiaj zastanawialem sie nad krzyzowka bloku na cpu z borgiem dla nf4 :lol2: Ide spac. I tak nie wygram :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) no ale przeciez to jest bloczek na cpu :P gorace rurki chyba maja zbierac cieplo do srodka i tam byc chlodzone przez wode ;) na gpu troche te odstajace krucce zycie by utrudnialy podobnie z chipami, pozatym sa 4 otwory do zamocowania ... wiec cos pokroju cpu, to chyba odpowiedz Mastera na 2 jajka ;) Edytowane 21 Lipca 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 to jest blok dla mnie, nie wiem na co, ale wygralem :D osoba ktora odgadnie oglosi zwyciezkie 'hurra' hurra ;) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 to jest blok dowolnego zastosowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Blok na grafe z hitpajpami na pamięci na grafie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierdo Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 a może ktoś pomyślał i zrobił wkońscu blok do zasiłki :P - jak dla mnie może być do zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 mysle ze jest to blok pod SLI a w sumie "półblok" - przez jedna podstawe przebiega kanał wodny - przez druga heatpipe - przez co mamy tyllko 2 laczenia i tylko w 2 miejscach podpinamy wąż :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 wydaje mi sie ze jest to blok na zasilacz... dlaczego? a to dlatego ze zasilacz zaczyna sie na literke "z" ktora jest ostatnia w alfabecie a tylko ona mi zostala... btw. kompletnie nie mam pojecia na co to jest ale obstawial bym kombinacje: ram, grafa ew. dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...