samhain Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 samhain... ale którego roku?? :lol: cholera... jak powiedziec ze nie najblizszy? ;P :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 mam nadzieje ze bedize jakaś promo po premierze :D Bo moja dfi juz sie nie moze doczekać nowego bloku (oile jej i mi się spodoba) :D Ile ten wynalazek ma kosztować @~ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ile ten wynalazek ma kosztować @~ ? Cena pewnie będzie jak na RN... ... przystępna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Cena pewnie będzie jak na RN... ... przystępna :) cena naprawde jest przystepna znam ja ale nie powiem poniewaz otrzymałem zakaz od sama :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 cena naprawde jest przystepna znam ja ale nie powiem poniewaz otrzymałem zakaz od sama :-P :-P 69? 79? 89? 99? wiecej mzliwosci raczej nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) 69 jest bardzo ladna :) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez teges Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Myślę, że będzie ok. 89-119zł bo jak nie patrzeć, to troszke miedzi tam jest :wink:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 69 jest bardzo ladna :) 69 to by była za ładna bym powiedzial :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 69 to by była za ładna bym powiedzial :wink: SPOKOJ!!!! dowiecie sie niedlugo... :) stay tuned! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 69 to by była za ładna bym powiedzial :wink:uuułał, to by było baardzo dobrze :D miałem na mysli 79-89zł... bo chyba cena bez dziewiątki na końcu nie wchodzi w grę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 No to mamy styczen oby do 10 bloczek miał swoja premiere :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 No i pierwszy tydzień stycznia minął... a my wciąż czekamy. Zapewne Sam napisze 'wkrótce'... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Dziś na gg napisal mi takie cos ''sie robi wiecej nie wiem'' :D :D Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 pierwszenstwo ma Hammerhead i on teraz zajmuje wszystkie maszyny i moce przerobowe... jak sie skonczy pierwsza seria FHG to beda inne bloki... spokojnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 to moze chociaz cene coldera juz mozesz podac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 to moze chociaz cene coldera juz mozesz podac ? sa dwie do wyboru, ale ich nie podam... jeszcze sie zastanawiam... lecz na pewno bedzie przystepna... na poczatku bedzie promocja, ze wzgledu na to jak dlugo byl robiony... zeby nie bylo, ze firma leci tylko na kase... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Do wszystkich narzekających na tempo produkcji bloków - wieczorem wrzucę fotkę sprzętu, którym Sam robi bloki. Ja na swoje czekałem ponad dwa miesiące... EDIT: The TOOL! Tak tak, na tym właśnie sprzęcie powstaje większość konstrukcji RN ;) lustereczko powiedz przecie... F2G z topem od F2N i mocowaniem od pasywnego chłodzenia Tt na GPU Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 no z checia to zobacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...