Allen Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jasne jak ksiezyc w ciagu dnia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Już mówię. Wszystko zalezy od miasta, w którym mieszkasz. Jak w dużym, to na giełdzie, jak w małym to na Allegro. Najtaniej i najlepiej według mnie ogólnie jest na Allegro. Raz, że można trafić na użytkownika z własnego miasta i sprawdzić kartę i warunki na miejscu, dwa, że jak sie boisz kupować od ludzi, to kupujesz od firmy (bo i ich oferty tam znajdziesz), trzy, że ceny są bardzo konkurencyjne i jest to świetne miejsce, żeby trafić na dobrą okazję. Wykazując zdrowy rozsądek, można bez problemu uniknąć oszustwa, a i te zdarzaja się naprawdę rzadko (od 3 lat kupuję i sprzedaję na Allegro, ze dwa kompy już skompletowałem z części i jeszcze mnie ani razu nie oszukano, a sprzęt po rewelacyjnych cenach kupowałem na pełnej gwaracnji i w 100% sprawny). Z drugiej strony, jak masz w swoim mieście giełdę komputerową to może warto tam zajrzeć i cosik utargować? Lub przynajmniej mieć rozeznanie w cenach i porównanie dla Allegro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ...radka 9000 da sie podkrecic i toi całkiem niezle ja jestem na to dowodem podkreciłem z 250/200 -rdzen /pamieci na 299/240 czyli prawie wersja pro hehe Podziwiam za takie osiągnięcia. Mam nadzieję, że niedługo i ja dobrnę do grona szczęśliwych overclocków. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zapomniałem napisać w danych... Jestem z Warszawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie no nie mówcie mi że MX440 jest pod jakimkolwiek względem lepszy od MX440 ( w tym w wydajności ) - jakaś paranoja. :lol: :lol: :lol: Bajer :lol: :lol: :lol: hahaha!! ale sie sam z siebie uśmiałem - ROTFL W orginale już zmienione 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zaglądnij na www.polbras.com - może ceny nie są rewelacyjne ale pewniejsze to niż zakup na allegro. Choć gigabyte jest w b. dobrej cenie. Nie no nie mówcie mi że MX440 jest pod jakimkolwiek względem lepszy od R9000 ( w tym w wydajności ) - jakaś paranoja. Zgadzam się całkowicie. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 WWW.POLBRAS.COM To jest TO!!!!!! :twisted: Dzięx twin. zajebiste ceny. Ale napisałeś, że wcale nie najniższe. Ja nigdzie w sklepie nie widziałem niższych. A ty? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 kiedyś gdzieś jeszcze widziałem ciut niższe, niewiele ok 5 zł, ale za cholere nie mogę sobie przypomnieć gdzie :? . Ale chyba przeżyjesz wydatek ok 5 zł więcej?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 kiedyś gdzieś jeszcze widziałem ciut niższe, niewiele ok 5 zł, ale za cholere nie mogę sobie przypomnieć gdzie :? . Ale chyba przeżyjesz wydatek ok 5 zł więcej?? :P :twisted: THINK,THINK,THINK,THINK!!! Uwież mi z takim budżetem jak mój 5 zeta może być zbawienne. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ...radka 9000 da sie podkrecic i toi całkiem niezle ja jestem na to dowodem podkreciłem z 250/200 -rdzen /pamieci na 299/240 czyli prawie wersja pro hehe Podziwiam za takie osiągnięcia. Mam nadzieję, że niedługo i ja dobrnę do grona szczęśliwych overclocków. :wink: hehe podkrecic radka trzeba umiec ...i powerstrip ci nie pomoze ps. dodam ze to na normalnycm chłodzeniu i dalej nie probowałem ..po na pamieciach artefakty wyskakuja a rdzen na 315 pujdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Dokupie jakieś radiatory i zobaczymy. Ja jeszcze się nie zabardzo na tym znam, ale jak już sie poduczę to trzymajcie się siedzeń... bo dam z siebie wszystko. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zapomniałem zapytać. Do czego jest wyjście DVI? Potzrba mi go czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Jak planujesz zakup lcd, to ci sie przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ale w polbrasie dobrze by bylo jak bys zadwonil wczesniej i spytal czy maja to co chcesz :-). Dwa razy zamwialem i potem musialem odwloac bo nie mieli tego co na cenniku, trzebe bylo czekac. Wczoraj zamowilem plytre glowna w gRAL`u EPOX 8RDA + :-) i dzisiaj do mnie leci :P a co do karty, to co prawda jestem wlascicielem Gf4 MX 420. KTory juz w ogole jest klapa :-). I z calym sercem polece Ci radka 9000. Przymierzam sie teraz do 8500LE herc`a . Bo na to patrzec juz nie bede mogl :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ja bym wzial Gigabyte 9000 65 MB DDR TV/DVI :))))) nowsza , znacznie nowoczesniejsza kostrukcja ,bijaca na glowe jesli chodzi o wydajnosc, jakosc obrazu i multimedia - ATI ma pakiet swietny pakiet Multimedia Center zastepujacy wszystkie playery w stylu Windows Media PLayer :) wspomne o pelnym wspomaganiu otwarzania MPEG i MPEG2 oraz DVD :) Jakosc obrazu w Gigabyte jest lepsza napewno od jakiegos nedznego Palit'a GF 440 MX :PPP ze nie wspomne o jakosci wyjscia TV - tutaj GF nie ma nic do powiedzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 hehe co do gigabyte to ja ma jedno ale w testach wypadło gorzej od sapphire i to własni jesli chodzi o jakos obrazu jakies tam za mocne filtry wstawili czy cus ...a i jeszcze ma słabe pamiatki 5ns bierz sapphirka naprawde z seri r9000 ta firma zrobiła najlepsze chyba karty najbardziej im sie udały nie tylko ja ci to powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...