Skocz do zawartości
RedNacz

Panie Mietku... dożuć pan do ognia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Już mówię. Wszystko zalezy od miasta, w którym mieszkasz. Jak w dużym, to na giełdzie, jak w małym to na Allegro.

Najtaniej i najlepiej według mnie ogólnie jest na Allegro. Raz, że można trafić na użytkownika z własnego miasta i sprawdzić kartę i warunki na miejscu, dwa, że jak sie boisz kupować od ludzi, to kupujesz od firmy (bo i ich oferty tam znajdziesz), trzy, że ceny są bardzo konkurencyjne i jest to świetne miejsce, żeby trafić na dobrą okazję. Wykazując zdrowy rozsądek, można bez problemu uniknąć oszustwa, a i te zdarzaja się naprawdę rzadko (od 3 lat kupuję i sprzedaję na Allegro, ze dwa kompy już skompletowałem z części i jeszcze mnie ani razu nie oszukano, a sprzęt po rewelacyjnych cenach kupowałem na pełnej gwaracnji i w 100% sprawny).

Z drugiej strony, jak masz w swoim mieście giełdę komputerową to może warto tam zajrzeć i cosik utargować? Lub przynajmniej mieć rozeznanie w cenach i porównanie dla Allegro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...radka 9000 da sie podkrecic i toi całkiem niezle ja jestem na to dowodem podkreciłem z 250/200 -rdzen /pamieci  na 299/240 czyli prawie wersja pro hehe

Podziwiam za takie osiągnięcia.

Mam nadzieję, że niedługo i ja dobrnę do grona szczęśliwych overclocków. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no nie mówcie mi że MX440 jest pod jakimkolwiek względem lepszy od MX440 ( w tym w wydajności ) - jakaś paranoja.

:lol: :lol: :lol:

Bajer

:lol: :lol: :lol:

hahaha!! ale sie sam z siebie uśmiałem - ROTFL

W orginale już zmienione 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaglądnij na www.polbras.com - może ceny nie są rewelacyjne ale pewniejsze to niż zakup na allegro. Choć gigabyte jest w b. dobrej cenie.

Nie no nie mówcie mi że MX440 jest pod jakimkolwiek względem lepszy od R9000 ( w tym w wydajności ) - jakaś paranoja.

Zgadzam się całkowicie. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś gdzieś jeszcze widziałem ciut niższe, niewiele ok 5 zł, ale za cholere nie mogę sobie przypomnieć gdzie :? . Ale chyba przeżyjesz wydatek ok 5 zł więcej??  :P

:twisted:

THINK,THINK,THINK,THINK!!!

Uwież mi z takim budżetem jak mój 5 zeta może być zbawienne.

:cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...radka 9000 da sie podkrecic i toi całkiem niezle ja jestem na to dowodem podkreciłem z 250/200 -rdzen /pamieci  na 299/240 czyli prawie wersja pro hehe

Podziwiam za takie osiągnięcia.

Mam nadzieję, że niedługo i ja dobrnę do grona szczęśliwych overclocków. :wink:

hehe podkrecic radka trzeba umiec ...i powerstrip ci nie pomoze

ps. dodam ze to na normalnycm chłodzeniu i dalej nie probowałem ..po na pamieciach artefakty wyskakuja a rdzen na 315 pujdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale w polbrasie dobrze by bylo jak bys zadwonil wczesniej i spytal czy maja to co chcesz :-). Dwa razy zamwialem i potem musialem odwloac bo nie mieli tego co na cenniku, trzebe bylo czekac. Wczoraj zamowilem plytre glowna w gRAL`u EPOX 8RDA + :-) i dzisiaj do mnie leci :P

a co do karty, to co prawda jestem wlascicielem Gf4 MX 420. KTory juz w ogole jest klapa :-). I z calym sercem polece Ci radka 9000. Przymierzam sie teraz do 8500LE herc`a . Bo na to patrzec juz nie bede mogl :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym wzial Gigabyte 9000 65 MB DDR TV/DVI :)))))

nowsza , znacznie nowoczesniejsza kostrukcja ,bijaca na glowe jesli chodzi o wydajnosc, jakosc obrazu i multimedia - ATI ma pakiet swietny pakiet Multimedia Center zastepujacy wszystkie playery w stylu Windows Media PLayer :) wspomne o pelnym wspomaganiu otwarzania MPEG i MPEG2 oraz DVD :)

Jakosc obrazu w Gigabyte jest lepsza napewno od jakiegos nedznego Palit'a GF 440 MX :PPP ze nie wspomne o jakosci wyjscia TV - tutaj GF nie ma nic do powiedzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe co do gigabyte to ja ma jedno ale w testach wypadło gorzej od sapphire i to własni jesli chodzi o jakos obrazu jakies tam za mocne filtry wstawili czy cus ...a i jeszcze ma słabe pamiatki 5ns bierz sapphirka naprawde z seri r9000 ta firma zrobiła najlepsze chyba karty najbardziej im sie udały nie tylko ja ci to powiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...