matdys Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Witam! Coraz częściej mam ochotę wymienić PC na Maca. :). Doszedłem do wniosku, że komputer, będzie mi służył do internetu i do pracy, a konsola do zabawy. Prosiłbym więc o wycenę, mojego sprzętu (opis w sygnaturce). Prośba wynika z tego, że nie jestem dobrze zorientowany w cenach i nie chcę oddać kompa za grosze ;) Pozdr. Matdys PS. Nie chcę sprzedawać monitora :) Edytowane 22 Lipca 2006 przez matdys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Wystaw na allegro tyle ile dostaniesz to tyle jest warty :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 IMO powinienes wziąć tysiaka. Popatrz ile stoją części na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Podałeś zaniżoną cenę. 1200 zł, jak już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 IMO nie ma szans na 1200. Coś w okolicach 900-1000 jak bedziesz miał szczęscie ;) Oczywiście bez monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...