Saimek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) GRATULACJE! :D Po dlugim czasie piecia sie w gore w RAC jestesmy drugim teamem w polsce pod wzgledem uzyskanego dziennie kredytu! :D Dziekuje wszystkim ktorzy sie do tego przyczynili :) Pozdrawiam i liczcie dalej i rosnijcie w sile aby niedlugo stac sie no.1! =) Edytowane 23 Lipca 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Drugim...to mało interesujące. Można być albo pierwszym albo nikim - sam to wymyśliłem :lol: . Jest dobrze, ale zawsze może być lepiej !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Chwilowo chyba znowu trzeci :D hahah.. ale tak sie wachamy a RAC idzie w gore takze mysle ze bedzie dobrze :]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Wszyszko fajnie, ale nie ma po co zakłądać drugiego tematu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 no i tak trzymac panowie.. oby tak dalej aaa bedziemy nie pokonani :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 minal tydzień i jak? jestesmy 2 czy 3? w końcu ja znowu licze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 W tej chwili 3.... pare godzin temu 2... roznica okolo 300-500 RAC.. roznie raz na nasza korzysc raz na Setiteam :D jak dorwiemy Conroe to nie bedzie bata :D Zulus kupuje i ja tez jak wroce za tydzien z zakopca to przyjdzie do mnie X2 3800+ na Toledo.. potestuje sprzedam i zabiore sie za skladanie C2D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) ja teraz licze na x2 4400+ @ 2,6ghz, niestety nie moj i chodzi 3-6 h/dzien, ale zawsze cos (bqi powa ;] wlasciciel nie wie ze pomaga ;] ) na moim sempronie 20h/dobe jak dojdzie do mnie stuff niebieskich to jeszcze bedzie liczyl intel moj tak jak semp czyli 16-20h/d no i potem conroe ;] Edytowane 29 Lipca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Spodziewałem się lepszych rezultatów po x2 - amd się trochę obija. Intel zawsze był krok do przodu, a conroe jest tylko tego potwierdzeniem ;). No i cena całkiem całkiem konkurencyjna. P.S. Coś Zulus idzie śladem amd :lol: , a takim ładnym prockiem przez chwilę operował. Edytowane 29 Lipca 2006 przez Free' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Taa... bede mial za tydzien X2 3800+ na Toledo w moich lapkach... niektorzy juz na forum maja i robia prawie 3 Ghz na tych dwujajkach :D jak bedzie kretliwy to go dobrze sprzedam + dfi ultra-d + 2X512 ultra-x'ow i grafe i kupie C2D... juz sie nie moge doczekac :D Edit: Wlasnie obejrzalem tego X2 4400 i calkiem niezle sie kula.. ;) bedzie troche RAC z niego :D Edytowane 29 Lipca 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Wlasnie obejrzalem tego X2 4400 i calkiem niezle sie kula.. ;) bedzie troche RAC z niego :D zrobilem sprytny myk :) pokazalem wlascicielowi emula - teraz zasysa, ze az milo, poradzil;em mu zeby mial kompa wlaczonego 24h/dobe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 ahahahha :D no to pysznie hahah :) tak trzeba... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 zrobilem sprytny myk :) pokazalem wlascicielowi emula :gitarzysta2: mistrzostwo świata normalnie, proste a genialne :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Dorzuce Seti swojemu Celafonowi z podpisu i nie bedzie bata na pierwsze miejsce [; A tak serio to czekam na mobo do PD805 z serwisu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A jak to się w ogóle stało, że Twój D805 do tej pory nie liczył? Upał czy nie, seti chodzić musi :lol2: BTW. Opróżnij trochę skrzynkę, bo odp. nie mogę wysłać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) :gitarzysta2: mistrzostwo świata normalnie, proste a genialne :razz: kurde..... tak sobie myslalem dlaczego od 30sierpnia nie liczy ten x2..... zero kontaktu.... a tu sie okazalo ze popelnilem pare miechow temu powazny blad :E pokazalem ghosta...... jakis wiurus wpadl (eh) no to przywracanko i jest git..... tylko ze boinca wcielo ;/ zainstalowalem na nowo, ale musze cos wymyslec.... np zrobie ze to bedzie oprocz boinca instalowac jakis inny program fajny, i dam tlyko taki insyalator :D w ten sposob boinc znajdzie sie zawsze na obrazie ghosta :D edit: hmmmmm, cos spieprzylem w najnowszej wertsji bqi wrrrrrrrrrr, nie dziala na DC... wydawalo mi sie ze jest cos nie tak, bo latalo obciazneie jajek bylo po okolo 50 %, a na liscie provcesow byl tylko jedne proces liczacy i mial przez caly czas rowno 50%. eh, musze poczekac na nastepna okazje [; edit 2: niby jest okay, ale nie jest http://setiathome.berkeley.edu/show_host_d...?hostid=2584348 bo odeslal tyko jadna jednostke a raczej powinny byc dwie, no i to obciazniee na jajku tez cos mowi. ale zawsze cos ;/ Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Może banalna sprawa, ale rozumiem, że zmieniłeś w General Preferences Twojego konta, żeby wykorzystywał więcej jajek na prockach wielordzeniowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Może banalna sprawa, ale rozumiem, że zmieniłeś w General Preferences Twojego konta, żeby wykorzystywał więcej jajek na prockach wielordzeniowych?liczyl na dwoch na starej instalce, teraz liczyt na jendym..... ale juz chyba wiem o co chodzi ;) (banal banalem ale na najprostrze rzeczy najtrudniej wpasc ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Juz mamy dosc pewne 2 miejsce w Polsce pod wzgledem RACu :D :D Jako ze coraz wiecej C2D dołacza do teamu to 1 miejsce jest juz w zasiegu reki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) widać trochę pomogłem (8.5k w 136h) niestety u mnie nie będzie C2D :D dopiero k8l/Kentsfield ;) podajcie linka do stronki z statystykami Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Klikasz na "Zespół" w programie BOINC i tam masz statsy. A u góry jak klikniesz home to idziesz do strony głównej i tam masz np najlepsze druzyny itp ;) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) ok myślałem że jest coś na wzór statystyk jak w starym seti ;) prognozy ile do wyprzedzenia następnego zespołu itd :) edit znalazłem :D nasz team z prognozami a to najlepsze Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 w Boincstats masz podzielone na polskie teamy :) zobacz tutaj: http://www.boincstats.com/stats/team_stats...0&co=Poland =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) ...a to najlepsze img "PurePC.pl will not be overtaken by anyone!" :P EDIT Literówka :wink: Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A nie OVERTAKEN?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Sorry za OT: 1. Czy SETI wykorzystuje wielordzeniowość procków? 2. Liczyłem SETI gdy było jeszcze "wygaszaczem". Nawet sporo miałem policzone ;) Czy te "punkty" wliczają się do obecnego SETI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Sorry za OT: 1. Czy SETI wykorzystuje wielordzeniowość procków? 2. Liczyłem SETI gdy było jeszcze "wygaszaczem". Nawet sporo miałem policzone ;) Czy te "punkty" wliczają się do obecnego SETI? 1. Tak, przelicza dwie próbki jednocześnie. Max. ilość wykorzystywanych rdzeni jest też do ustawienia w opcjach konta 2. Nie, punkty ze starego seti będą co prawda wyświetlane w Twoim profilu, ale do obecnych osiągów się nie wliczają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Sorry za OT: 1. Czy SETI wykorzystuje wielordzeniowość procków? 2. Liczyłem SETI gdy było jeszcze "wygaszaczem". Nawet sporo miałem policzone ;) Czy te "punkty" wliczają się do obecnego SETI? Ad.1 Tak Ad.2 Jak liczysz dla nowego Teamu to punkty naliczane są od zera. Ale na koncie stare punkciki bedziesz mieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Andy :D zapraszamy do teamu =) z Toledo @ 2,9 mozna dobrze powojowac tutaj :D SETI uzywa 2 rdzeni na raz jak sie ustawi, liczy 2 probki jednoczesnie. Stare WU beda pokazane w Twoim uzytkowniku ale teraz sa tzw kredyty od SETI@BOINC i bedzie Ci pewnie naliczac od 0.. ale przy X2 mysle ze szybko nadrobisz :D heheh. Pozatym punkty dla teamu licza sie od kiedy sie do niego dolacza.. takze np mialem 300.000 jak sie dolaczalem to nie poszlo na konto PurePC tylko starego teamu.. anaconda-cobra ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no pewnie ze zapraszamy :D chcemy kazdego z kompem i z zangazowaniem w naszym teamie :)) hehe aa ja nadal myslae co tutak zrobic zeby sobie rac poprawic :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...