99tomcat Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 kazdy kompik zwlaszca 2 jajkowy a już c2d to w oge ale x2 tez ujdzie w tłumie :wink: ba nawet 5 ghz celinka tez chyba bedzie ok :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ... aa ja nadal myslae co tutak zrobic zeby sobie rac poprawic :) ) Ja właśnie wymyśliłem kilka dni temu, kupiłem szybszego proca :D . Prawdopodobnie będzie 1.5@2.3, powinno coś dać B) . Pomyśleć, że proc kosztował 61 zł + wysyłka :lol2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a starczy ci ta zasilka 220 wat? kup pentaka M jakiegos... wydajnosc pewnie bedzie wieksza szczegolnie przy 1/2 Mb L2 cache ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Pentak M będzie, jak jeszcze troche stanieje. Czytałem zagraniczne recenzje, zasilacz wyrabiał przy P-M@2.4 i 7800GTX na pokładzie więc spokojna głowa B) . Teraz chcę się pobawić celeronami, a później się obaczy co i jak :) . BTW: Ten celek ma 1MB cache Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pentak M będzie, jak jeszcze troche stanieje. Czytałem zagraniczne recenzje, zasilacz wyrabiał przy P-M@2.4 i 7800GTX na pokładzie więc spokojna głowa B) . Teraz chcę się pobawić celeronami, a później się obaczy co i jak :) .Honor obiecałeś przesiadkę na pentium m i się nie wywiązałeś z obligacji ;(. Setiteam 2000 jest już w odstawce, traci koło dyszki do nas w RAC. Troszkę nam brakuje do Seti@home poland, ale tam ciągle nowi dochodzą - wiadomo, zwykle dołączasz na początku do najlepszych. Dobra strona to ta, że niewiele osób ma tam optymalizacje. Szkoda też, że u nas nie wszyscy ją zapodali. Raptor kasuje wszystkich i niedługo mnie ciachnie :angry: - trochę konkurencji się przyda nawet w zespole hehe. Ogólnie jest very good, widzę że nie tylko ja mam lekką szajbę na pkcie bycia jeszcze wyżej - to chyba wrodzone :-P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Free' nie ciachnę cię - dużo mi brakuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Byście odsłonili te swoje farmy komputerowe i pokazali, co tam ciekawego liczy. Zawsze latwiej byłoby porównać, do czego równać trzeba :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Byście odsłonili te swoje farmy komputerowe i pokazali, co tam ciekawego liczy. Zawsze latwiej byłoby porównać, do czego równać trzeba :wink: Widzę że panuje moda na hidden accounts, ale skoro jest taka opcja... każdy ma swoje powody by to robić lub nie ;). Ja tam nic ciekawego nie mam, 10 kompików sobie liczy, tyle że non stop... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) ja swojej niestety nie pokaże - nazwy hostów mogą zdradzić gdzie pracują kompy a nie chciałbym żeby ktoś się o tym dowiedział :) u mnie pracuje coś takiego narazie: P3 1000EB, 4x Celeron 2.0G, Celeron 2.4G @ 3.0G, Celeron 2.8G @ 3.2G, 2x Celeron 2.93G, P4 2.6G HT, P4 2.8G HT, P4 3.0G HT, PD 805 @ 3.0G, E6300 @ 2.38G niestety nie wszystko 24/7 :( może pod koniec tyg coś dołączy jeszcze Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) ja swojej niestety nie pokaże - nazwy hostów mogą zdradzić gdzie pracują kompy a nie chciałbym żeby ktoś się o tym dowiedział :) u mnie pracuje coś takiego narazie: P3 1000EB, 4x Celeron 2.0G, Celeron 2.4G @ 3.0G, Celeron 2.8G @ 3.2G, 2x Celeron 2.93G, P4 2.6G HT, P4 2.8G HT, P4 3.0G HT, PD 805 @ 3.0G, E6300 @ 2.38G Tylko Ty widzisz nazwy swoich kompów, reszta nie ma dostępu do tych info - zerknij do tych, którzy udostępniają. Każdy ma swoje powody i nawet nie musisz o nich wspominać, przynajmniej ja to rozumiem ;), poza tym jeśli ktoś nie będzie wykorzystywał w 100% procka, nie omieszkam tym nadmienić. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Free' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Honor obiecałeś przesiadkę na pentium m i się nie wywiązałeś z obligacji ;(. Hmm, myśle, że celina 1.5@2.2 nieźle pomyka. Zmiana będzie, teraz przymierzam się do drugiego kompa, ale zobaczę co z tego wyjdzie. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...