dziadek lucek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Zainstalowałem do niej sterowniki OMEGA i karta zaczeła sie dziwnie zachowywać...zaczęła wieszać całego kompa podczas grania. Zmiana sterów nie pomaga :( Co robić format ? Czy to jakies uszkodzenie mechaniczne ? Uprzedzam że nic w niej nie grzebałem ani jej nie podkręcałem..HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) jaką miałes przed tem grafe?? Jeżeli nvidie to tymbardziej trzeba formata zrobić, aha jaki masz zasilacz Edytowane 23 Lipca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Zasilacz MODECOM 350 GTF PFC tę grafe mam od 2 miesięcy...nie wiem o co w tymc chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ale chodzi mi jaką miałes grafe przed X1300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) a co ma to za znaczenie ? tę grafe mam od 2 miesięcyja na twoim miejscu najpier skasował wszystkie sterowniki i zainstalował CP, a jak nie to totymbardziej trzeba formata zrobić Edytowane 23 Lipca 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 a co ma to za znaczenie ? A no takie że może wcześniej miał nvidie i ich dokładnie nie usunął i moga one powodowac konflikt więc lepiej zrobić formata i tez dlatego pytam jaką grafe przedtem miał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 -Domyśałem się tylko, że tą grafe ma 2 miesiące a konflikt wystąpił nie dawno A może to nie jest problem gpu tylko hmm powiedzmy czegoś całkiem innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) -Domyśałem się tylko, że tą grafe ma 2 miesiące a konflikt wystąpił nie dawno A może to nie jest problem gpu tylko hmm powiedzmy czegoś całkiem innego Może jakis konflikt z mobo, dobrze by było sprawdzic ją u kogoś innego Edytowane 24 Lipca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...