MASSlbn Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam. Zastanawiam sie jaki program zainstalować do sciagania mp3, filmów etc. Kiedys używałem DC++; ale nie byłem zadowolony. Co mi polecicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) dc++ najlepszy, mowimy ofcourse o legalnych plikach video i mp3 ;] Edytowane 23 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 zalezy czy siec, czy neo, czy co jesli masz internet tylko dla siebie - dc++ jesli nie to raczej doradzałbym torrenty w dc++ lepiej jest miec duzo slotów na wysyłanie, a to potrafi mocno zapchać sieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 kenny-f napisał(a): zalezy czy siec, czy neo, czy co jesli masz internet tylko dla siebie - dc++ jesli nie to raczej doradzałbym torrenty w dc++ lepiej jest miec duzo slotów na wysyłanie, a to potrafi mocno zapchać sieć Siec - DSL 4Mbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Emule, Bearshare Lite, uTorrent ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 hmm tylko jezeli mnie pamiec nie myli trzeba dobrze skonfigurowac siec aby miec high id w emule, ale ja sie tam nie znam poprawcie mnie jezeli sie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zastanawiam sie, czy ktores z was slyszalo o nowej sieci P2m korzystajacej z technologii p2p. Jesli nie, to zapraszam na najwieksze polskie forum MwTeam. Rozwiazanie jest bardoz korzystne, 0 kolejek, spyware'u, organizacji rzadowych itp, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mam juz UTorrent 1.6 Moze ktos mi wytlumaczyc ten program, co i jak najlepiej sciagac? wyjasnic pojecia itp. i czemu przy sciaganiu przed nazwa kwadracik jest czerwony, a nie niebieski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 BitTorrent_(protokół) wszystko opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 MASSlbn napisał(a): czemu przy sciaganiu przed nazwa kwadracik jest czerwony, a nie niebieski?google -> www.utorrent.com -> FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...