Macieqqq Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Komputer caly czas sie zawiesza (nie resetuje). Np. jesli uruchomi sie 2 programy (gg samo wystarczy :D) czy tez po 5 min odtwarzania muzyki. Jaki najprawdopodobniej podzespol to powoduje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Podaj konfig. Podkręcany? Temperatury jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Konfigu nie mam, bo to nie moj komputer :/ Nie podkrecany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Na pewno nie wina systemu, kilka razy stawiany i nic... Ale skad bedzie log z HiJackThis! skoro ciagle zwiechy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Radze przeskanowac ram memtestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ok, a co Waszym zdaniem najprawdopodobniejsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Ja miałem bardzo podobny problem do twojego, formaty, skanowanie kompa, testy pamieci które nic nie wykrywały, kompletnie nic to nie dawało ciągle sie wieszał, aż po którymś tam formacie postanowiłem że zainstaluje starsze stery od płyty głownej i po ich zainstalowaniu od ponad 2 tyg komputer się nie zawiesił, normalnie full stabilny, żadna gra nic sie nie wiesza wszystko chodzi cacy. Więc radze pobawic sie sterami :) Edytowane 23 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Koniecznie sprawdź temperatury. Sprawdź pamięci memtestem. Bez sterów od płyty głównej, też się walił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Jak przeczytasz całość i sprawdzisz wszystkie możliwości, to wróć - pogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...