Kalwas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Mogli byście podać na ile chodzi wam max przy minimalnym napięciu tzn. 1.5Vbardzo fajnie wszystko i wogole ale procki na rdzeniu B0 maja napiecie albo 1,6 v albo 1,65 na default a nie 1,5 v jak podales (1,5 v ma aiuga)Spox ale jak byś wiedział to jak procek na nizszym napieciu sie kręci na powiedzmy 1.5V i chodzi na 1875 to jest na 80% możliwe że na 1.6 będzie biegał koło 1950(albo więcej0. A ja po prostu nie miałem innej mozliwości sprawdzenia proca niż dać mu max co płyta potrafi i minimalne napięcie. dlatego pytam jak u innych biega. Zresztą to już nieaktualne bo spaliłem go. Oczywiście niechcący już 3 proc w ciągu miecha krzywo założylem cooper shima i poszedł z dymem. Teraz to pier... i kupuje Epoxa a nie jakiś SHIT Shutla na którym ochrona termiczna nie działała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 No cóż wspułczuję : / Sam spaliłem jednego XP1700+ 0.13 na EPOX'ie 8RDA+, bo zapomnieliśmy z kumplem ustawić Shutdown Temperature. Zapomniał koleś włączyć peltierków - na szczęście dla mnie, mam teraz JUICB a wcześniej była AIUGA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Hmmm mam ten sam dylemat co w temacie... Właśnie zaczynam się "mocniej" bawić z moim JIUCB i na razie mam 11x193... i to na AC. Temp. idle - kolo 36, stress 42. Jutro bede mial JIUGB - ciekawe czy on moze wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 No już więcej cholernik nie chce :) Wchodzi do windy na 11,5x193, ale po uruchomieniu czegokolwiek zwis. W sumie to nieźle. Może uda mi się znaleźć JIUHB ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 A tak na marginesie, bo chyba coś przeoczyłem, czy JUIGB i podobne mają odblokowane mnożniki, i czy tyczy się to wszystkich proców na B0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...