Skocz do zawartości
Arczi

Nowa Promocja Z Netii

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Ma ktoś może neta z netii z tej promocjji: LINK. Bo nie wiem czy moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta promocje, jak w telefonie mam taryfe Abonamet za 1zł. Ale chyba moge, skoro w umowie nic nie pisze, w jakich taryfach można tylko ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> A czy ma ktoś neta z netii właśnie w tej predkosci 640kb/s i jak Wam sciaga? Z gory dzieki i pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie od wczoraj mam 640 z Netii, wcześniej miałem 256 też z Netii.

Raczej z abonamentem telefonicznym za 1zł nie dostaniesz tego łącza (patrz regulamin).

Śmiga jak to 640 ;) wyświetla mi się jako 800kbps. Ściąganie do 90kB zależnie od tego co i skąd się ssa.

Pingi w grach całkiem ładne - w DoD:S z filtrem ping <100 mam do wyboru ok. 600-800 serwerów ;)

Edytowane przez DeTe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie te wymienione taryfy dotyczą rabatów na połączenia.

Dzwoniłem przed chwilką na Infonetię i rzeczywiście mając stary abonament za 1 zł możesz wziąć Net24 z obecnej promocji. Niestety jak dla mnie w tej chwili nie ma już taryfy za 1zł więc ja nie mogę zmniejszyć swojego abonamentu.

Edytowane przez DeTe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wie ktoś może jaki modem najlepiej żebym wybrał. Bo tam w tej promocji jest pare do wyboru za 1,22zł (brutto). Bo juz sie zdecydowalem na tego neta :) :) . Z gory dzieki za porade dot. modemu. Pozdro. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jedno pytanie. Wie ktos czy w tej promocji są wprowadzone limity ściągania?

Tak . 40 GB dla wszystkich prędkości ( od 320 do 1,5 Mb )

"W przypadku przesłania (do/z lub poprzez siec Internet) za pośrednictwem Usługi danych w ilości większej niż 40GB (gigabajtów) w każdym z 3 kolejnych Okresów Rozliczeniowych, Operator zastrzega sobie prawo ustanowienia ograniczenia w przepływie danych (aż do Zawieszenia Usługi) na okres do końca 3. Okresu Rozliczeniowego, w którym przekroczono wskazana wcześniej ilość danych. O zamiarze ustanowienia ograniczenia w przepływie danych lub zawieszenia usługi, Operator poinformuje Nowego Abonenta telefonicznie lub pisemnie."

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak . 40 GB dla wszystkich prędkości ( od 160 do 1,5 Mb )

nie ma w tej promocji predkosci 160kbps, najnizsza to 320 kbps

jest tylko 1 modem dostępny

ten limit to pic na wode, trzeba przekroczyć co miesiąc 40gb,przez 3 miesiące z rzędu, żeby dopiero cie netia poinformowała, żebyś dał na luz

z tej promocji mogą tez skorzystac równiez wszyscy którzy juz mają aktywny n24 (bez względu na to od jak dawna) podpisująć aneks na 24m-ce (i to jest normalne podejscie a nie to co w tepsie...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tej promocji mogą tez skorzystac równiez wszyscy którzy juz mają aktywny n24 (bez względu na to od jak dawna) podpisująć aneks na 24m-ce (i to jest normalne podejscie a nie to co w tepsie...)

Potwierdzam, bo sam tak właśnie zmieniłem łącze.

Akurat ja musiałem za to niestety zapłacić 122zł, ale chyba warto. Do tej pory miałem łącze 256 za które co miesiąc wychodziło 85,4 zł, teraz łącze 640 kosztuje 69zł więc naliczono mi opłatę za zmianę taryfy na niższą. Użytkownicy 128kbps jednak nie powinni zapłacić za zmianę ponieważ teraz za 128 płaci się 67,1zł a za 640kbps będą płacić niecałe 2 zł więcej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi