nomad Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mam dwie sprawy: 1) Nie wiem co sie stalo ze Skype'm ale po uprzednim zainstalowaniu i prowadzeniu rozmowy, moglem wlaczyc kamere, oraz ja zatrzymac (na interfejsie Skype'a zielona kamera blisko flagi). W menu Rozmowa mialem opcje (Wyłącz/Włacz podglad) ale po pewnym czasie to wszytko zniknelo. Oczywiscie gdy testuje kamere (aparat cyfrowy w trybie kamery) wszystko gra jest obraz, natomiast podczas rozmowy nie pokazuje mi sie okienko podgladu i moj rozmowca mnie nie widzi. Czy to jest wina Skype'a czy raczej mojego "aparatu" (EagleCam 3310)??? 2) Czy Nikona Coolpix 4200 mozna uzyc jako kamery internetowej np do Skype'a, z tego co sie orientuje to krotkie filmy mozna nim krecic. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 watpie zeby mozan bylo uzyc nikona jako kamery, ja bym usunal i zainstalowal na nowo skypa i ewentualnie stery do kamerki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 watpie zeby mozan bylo uzyc nikona jako kamery, ja bym usunal i zainstalowal na nowo skypa i ewentualnie stery do kamerkidzieki za odp, Skype'a i stery zaintalowane nie wiem juz ktory raz z rzedu i dalej nic. Ale jeszcze zapytam tak: skoro w opcjach mam odznaczona "Uruchom video automatycznie" to w trakcie rozmowy powinienem miec mozliwosc wrzucenia obrazu z kamery. I na poczatku tak mialem, tylko teraz sie cos porabalo. Cos ten Skype nawali mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...