Skocz do zawartości
nomad

Skype I Nikon Coolpix 4200

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dwie sprawy:

1) Nie wiem co sie stalo ze Skype'm ale po uprzednim zainstalowaniu i prowadzeniu rozmowy, moglem wlaczyc kamere, oraz ja zatrzymac (na interfejsie Skype'a zielona kamera blisko flagi). W menu Rozmowa mialem opcje (Wyłącz/Włacz podglad) ale po pewnym czasie to wszytko zniknelo. Oczywiscie gdy testuje kamere (aparat cyfrowy w trybie kamery) wszystko gra jest obraz, natomiast podczas rozmowy nie pokazuje mi sie okienko podgladu i moj rozmowca mnie nie widzi.

Czy to jest wina Skype'a czy raczej mojego "aparatu" (EagleCam 3310)???

2) Czy Nikona Coolpix 4200 mozna uzyc jako kamery internetowej np do Skype'a, z tego co sie orientuje to krotkie filmy mozna nim krecic.

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

watpie zeby mozan bylo uzyc nikona jako kamery, ja bym usunal i zainstalowal na nowo skypa i ewentualnie stery do kamerki

dzieki za odp, Skype'a i stery zaintalowane nie wiem juz ktory raz z rzedu i dalej nic.

Ale jeszcze zapytam tak: skoro w opcjach mam odznaczona "Uruchom video automatycznie" to w trakcie rozmowy powinienem miec mozliwosc wrzucenia obrazu z kamery. I na poczatku tak mialem, tylko teraz sie cos porabalo. Cos ten Skype nawali mi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi