varsity Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mam takie pytanie. Posiadam teraz 2x256MB kości pamięci KINGSTON KVR400X64C CL2.5 Chcę dokupić do tego jedną kość 512MB równiż KINGSTON ale są one na CL3. Czybędą mi te kości pracowały w DUAL-u? Płyta Asrock 939Dual Sata II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 poszukujemy wrozki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varsity Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Dzieki Ci za taką pomoc. Jeżeli sprecyzowanie pytania inaczej cos pomoże to chodzi mi o to czy to w ogóle ma szanse dzialac w DUAL-u, czy poprostu czy takie zestawienie wyklucza dual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) 3 kosci nie beda Ci pracowaly w dualu, zbierz 2x512, czyli wymien te 2x256mb na jakas 512... Edytowane 24 Lipca 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varsity Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Dzięki za pomoc, czyli dual odpada na chyba, żebym sprzedał te 2x256 i kupił 2x512 i tak chyba zrobię o ile bardzo powinienem dążyć do tego żeby pamięci pracowały w DUAL-u no chyba, że nie warto bo przekłada się to w niewielkim stopniu na wydajność. Moglibyście mi jeszcze powiedziec które z tych 3 pamięci będą najepszą propozycją KINGSTON DDR 512MB PC400 ELIXIR DDR 512MB PC400 TWINMOS 512MB PC400 CL2.5 Pozdrawiam. Edytowane 24 Lipca 2006 przez varsity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeganJustice Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Dzięki za pomoc, czyli dual odpada na chyba, żebym sprzedał te 2x256 i kupił 2x512 i tak chyba zrobię o ile bardzo powinienem dążyć do tego żeby pamięci pracowały w DUAL-u no chyba, że nie warto bo przekłada się to w niewielkim stopniu na wydajność. Moglibyście mi jeszcze powiedziec które z tych 3 pamięci będą najepszą propozycją KINGSTON DDR 512MB PC400 ELIXIR DDR 512MB PC400 TWINMOS 512MB PC400 CL2.5 Pozdrawiam. Bierz TwinMosy i krec ile sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varsity Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 No własnie tez myslałem o tych twinmos bo maja CL 2,5, tylko zastanawia mnie to, że w przeciwienstwie do kingstona i elixira nikt ich nie kupuje, oczywiscie mowa o allegro, czy cos jest z nimi nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Te wszystkie 3 pamiątki to są value i wiele od nich nie wymagaj ;) Jak chcesz kupic cos pod duala to kup niebieskie patrioty KH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varsity Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja tam od pamięci nic nie wymagam, byle by były stabilne i działały z taką wydajnością jaką podaje producent. I takich pamięci szukam nic wymyślnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja sie moze podepne pod temat, bo mam maly problem, a w zasadzie pytanie. Otoz kupilem od kumpla swego czasu 512 mb ramu kingstona CL3 400 mhz i smigaly one razem z starym ramem (2x128 mb 266 mhz cl 2.5) na plycie ecs`a. Gdy zmienilem plyte na asusa a7v600m gdy wloze 512 i 2x128 gry sie wysypuja po paru mintach grania, czasami sa restaty kompa itp. Samo 512 mb chodzi bez niczego wiec o co moze chodzic? Gdy chodza razem kingstony chodza na 266 mhz cl2, czy wina jest rozbieznosc cl? A drugie pytanie, czy jezeli bym dokupil 512 mb CL 2.5 czy moze spokojnie dzialac z cl 3? Plyta nie obsluguje duala, wiec mi na nim nie zalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...